MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 ledna, 2017

Shrnutí týdne #130

neděle, ledna 08, 2017 9 komentářů
Tento týden byl naprosto šílený. Vím, že to píšu poněkud často, ale s mojí prací to prostě tak je. Dělali jsme vratky po vánocích, to znamená, že veškeré vánoční zboží vracíme dodavateli. Měli jsme kvůli tomu noční, ale bohužel jsme to nestihli. Ještě další tři dny trvalo, než jsme to tak nějak zmákli. Skoro tři noci po sobě jsem spala sotva pět hodin, protože po noční jsem musela další den do práce. Pak jsem došla domů večer a brzy ráno zase znovu do práce. No prostě koloběh, o kterém lepší nemluvit. Za celý týden jsem totálně vyřízená a unavená.

Nicméně i tak jsem se snažila stíhat další věci. V Královně ohně jsem zhruba za polovinou. Ale už jsem potřebovala pauzu, tak jsem odběhla k Černému ledu. Kniha mě zatím baví a kdyby mě dnes tak nebolela hlava, určitě bych ji měla dávno přečtenou. Tak snad se mi to podaří do zítřka.


Hned v pondělí jsem publikovala článek s přehledem za celý minulý rok. Co se všechno stalo a jaké změny proběhly. Všechno shrnuté v pár odstavcích...

Po půl roce jsem nafotila Kouzelnou knihovničku. Letos je to zároveň první článek tohoto typu. Od loňska došlo k velkým změnám a jsem strašně ráda za to, jak se mi podařilo celou knihovnu zkompletovat. Momentálně je celá řazená podle nakladatelů, ale stále zvažuji i jiné možnosti. Máte nějaké tipy?


Včera jsem zveřejnila další přehled shlédnutých filmů. Tentokrát jich je rovnou osm a na dalších už pracuji :-) Najdete tam různé kousky, z některých jsem zrovna nadšená nebyla, ale jiné mě docela potěšily. Však se sami podívejte a napište mi, co se vám líbilo :-)

poster poster poster poster
poster poster poster poster

Dneska jsem měla v plánu trochu poklidit a hlavně schovat vánoční výzdobu. Nicméně jsem celý den strávila v posteli. Konečně mi zabraly léky na bolení hlavy, takže už jsem alespoň částečně v provozu. Tak se pustím alespoň do sklízení těch světýlek a tak. Až si našetřím na novou knihovnu a pořídím si ji, určitě mám v plánu ji osvětlit. Nejspíš takovými těmi led pásky. Ale to je zatím ve hvězdách...

No, nevím, co bych vám ještě napsala. Opravdu jsem toho mnoho nestihla. Jediná poslední informace je, že jsme s holkami z blogu World of amazing books rozjely takový projekt. Založily jsme blog pro všechny. Týká se různých novinek ze světa knih, ale není určený na recenze, jen články. Už tam nějaké informace jsou, tak se můžete podívat. V našem týmu autorů už je celkem deset lidí, takže pokud máte zájem, neváhejte se taky přidat. Je to blog pro nás všechny :-) Jmenuje se Ztraceni v řádcích... Je ve zkušební lhůtě, uvidíme, kolik lidí bude mít zájem a jestli to bude někoho zajímat. Myslím, že ta myšlenka, že se spojíme, abychom se navzájem informovali, není špatná. Každý vedeme své blogy po svém, ale je spousta věcí, které nepíšeme, abychom neměli blog plný, nebo nemáme čas psát pravidelně. V tomto případě je super, že je autorů více, takže i když nemáte čas psát, vždycky tam bude od někoho článek, kdo čas má. A blog nebude prázdný :-)

Jaký byl váš týden? Co čtete hezkého? Máte nové knihy? :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

9 komentářů:

  1. Ty jo, tvou práci ti vůbec nezávidím, já jsem spáč, takže tohle bych určitě nedala. :( Jinak já řadím knihy podle autorů, nelíbí se mít třeba Cassandru Clare různě po knihovně, když už ji teď vydávají tři nakladatelství. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no prave, to me stve a nejen u Cassie, ale i Ursula Poznanski a spol... ale zase je hezke mit ty loga u sebe... jak rikam, vecne dilema :-)

      Vymazat
  2. Držím palce s tou prací, u mě (nás doma obecně) to bylo podobné, ty první lednové týdny jsou vždycky peklo. Teď už mě pronásleduje hlavně diplomka, takže klidný spánek bych taky pohledala. Jdu se mrknout na nový blog, jsem zvědavá! Měj se krásně a ať je další týden klidnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, v to doufam, unor uz snad bude snadnejsi a rozhodne si vezmu dovolenou... snad se bude blog libit :-)

      Vymazat
  3. To jsi měla perný týden, tak snad se to brzo zklidní a odpočineš si. Já měla tento první týden takový klidnější, ale to brzo skončí.
    Krásná knihovnička :-) Já řadím knížky podle autorů a žánrů. Ale dá se říct, že i z části podle nakladatelů, protože 3/4 jedné knihovničky zabírá Fantomprint :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ještě měsíc to určitě bude fuška.
      Mě se líbí řadit podle nakladatele, kvůli logům na hřbetech. Ale zase mi vadí, když autora má více nakladatelů. Nemám je pak u sebe.

      Vymazat
  4. Doufám, že už se všecko okolo práce dalo do pořádku a nemáš takový shon :) Jsi dobrá, žes to ustála. Na nový blog určitě ráda kouknu a pročtu i článek o filmech. Nemám vůbec přehled, tak třeba tam najdu nějaký zajímavý tip :)
    Měj se krásně, Lucí a přeju, ať jsou následující týdny poklidnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už abych to hrozné období měla za sebou... I ty se měj pěkně...

      Vymazat
  5. Já neudu komentovat náročný týden, protože ti ho opravdu nezávidím a sama jsem s časem ted úplně mimo. Ale chtěla bych pochválit knihovnu a ty maličkosti v ní!!
    Strašně se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne