MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

04 ledna, 2017

Můj seznam přání - knihy, které si chci koupit nebo přečíst.
Meme z dílny Book Chick City...


Třetí stříbrná kniha snů (30. 1.)
Je březen, jaro v Londýně je za dveřmi a Liv Silberová stojí před třemi zásadními problémy. Zaprvé: Lhala Henrymu. Zadruhé: Ta záležitost se sny je čím dál nebezpečnější. Artur přišel na kloub tajemstvím snového světa, díky nimž může páchat neskutečné zlo. Musí ho bezpodmínečně zastavit. Zatřetí: Livina matka Anna a Graysonův otec Ernest se chtějí v červenci vzít. A zlá Okrb, Graysonova babička, má na svatbu velké plány, každopádně však jiné než nevěsta. Liv má zkrátka plné ruce práce s tím, aby odvrátila všechny hrozící katastrofy... Spektakulární závěr snové trilogie! A konečně zjistíte, kdo je Secrecy!


Čáry života (17.1.)
Ve světě, kde vládne násilí a právo silnějšího, kde mnozí trpí, má každý člověk zvláštní dar. Akos a Cyra jsou pro ten svůj zneužíváni. Cyra má dar bolesti a síly a její bratr, tyran, vládnoucí celému válečnickému národu, její sílu používá k tyranizování nepřátel. Akos pochází z mírumilovného národa a pro rodinu by obětoval i vlastní život. Dokáže si Cyra s Akosem navzájem pomoci, nebo přinese jeden druhému zkázu?


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

18 komentářů:

  1. Jak tenhle žánr moc nemusím, ty Čáry života vypadají neskutečně lákavě... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufam, ze za to budou stat. Divergence pro me sice nebyla vylozene pecka, ale cetlo se to dobre...

      Vymazat
  2. Moc té Třetí stříbrné nevěřím... Vydání se určitě zase odsune. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se těším na Hvězdy nad hlavou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikoz me Nejkrasnejsi docela zklamala, nemam odvahu do dalsiho doplnujiciho pribehu. Nebudu na to spechat...

      Vymazat
  4. Já se určitě chystám na Čáry života - nad Divergencí jsem totiž po první dílu zanevřela, takže doufám, že si tady spravím chuť.

    OdpovědětVymazat
  5. Na Čáry života se také těším, nejvíc jsem ale natěšená na Hvězdy nad hlavou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Čary života mě zaujaly hlavně kvůli ohromující obálce! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Obě dvě knihy strašně moc potřebuju!! :D Hlavně Silber, jen mi chybí přečíst druhý díl! A Čáry života mě taky lákají, ale možná budu muset přežít i bez nich :) navíc mám doma z Vánoc dost knih a můj čtecí plán se hroutí :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nemluv. Moje hromada neprectenych je cim dal vetsi. Nechapu, kdy se z toho stala takova manie...

      Vymazat
  8. Tak ty mám taky na seznamu! :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne