MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

05 června, 2016

Shrnutí týdne #99

neděle, června 05, 2016 1 komentář
Tak jsem se přece jen dočkala neděle, zatnula jsem zuby a v práci to nějak přežila. Zítra volno. Dovolená se pomalu blíží, jak já se těším :-) Ale o tom až příště. Teď je tu malé ohlédnutí za celým týdnem...

Týden mi začal hned pondělním balíčkem, ve kterém jsem objevila vyhanou kuchařku Lahodně s Ellou každý den. Kuchařka se mi opravdu líbí, i když po obsahové stránce to je jiné, nejsem si jistá nakolik ji zvládnu testovat... :-) Připravuji i malý článek na způsob recenze...



Na cestě mám zrovna další dvě knihy, které jsem si po delším přemítání nakonec objednala a musím se opravdu pochválit, že jsem zvládla toho nevzít mnohem víc. Ne, že by lákadlo nebylo... :-P Ale minulý měsíc (přehled zde) jsem si udělala opravdu bohatý, takže je potřeba to někde vyrovnat.


Po opravdu dlouhé době mě z ničeho nic napadlo vyzkoušet něco nového v pečení. A je až s podivem, že jsem nakonec do toho šla, protože poslední dobou jsem tak ošklivě lenivá, až to hezké není... Odhodlala jsem se vyzkoušet takový zvláštní tvarohový dezert. Asi nebyl takový, jak byl zamýšlen, ale jíst se dal a já byla spokojená. Trochu jsem i rozdala dál :-)



Co se týče čtení, je to se mnou bída. Sice jsem se už konečně rozjela s Dědičkou a snažím se s tím něco dělat, ale pořád to není podle mých představ. A abych si s tím trochu pomohla, rozhodla jsem se zapojit do takové letní knižní výzvy, na kterou mě navedla Booktalk :-D Je možné, že díky tomu mě to donutí a já dokážu přečíst alespoň pár knih z knihovničky, které tam na mě čekají už nějakou dobu...

Jedinou knihou, kterou jsem si připravila ve svém červnovém wishlistu, je Univerzita výjimečných, údajně něco jako Hunger Games a jim podobné. Jsem opravdu zvědavá. Už jsem si o ni dnes i napsala, abych si ji zamluvila. Ano, je jen jedna, ale vůbec mi to nevadí. Když jsem se totiž dívala na ten příští měsíc, málem jsem se zhrozila :-D


Zkouška 

V tomto týdnu jsem začala konečně sledovat ty moje vybrané skupiny blogerů a můžu říct, že je to opravdu oddych. Podívám se jen na to, co mě zajímá. Navíc mám velkou radost, když můžu více komunikovat s jejich autory a není to jen nějaké plané tlachání na cizím blogu. Takže jsem ráda, že jsem se odhodlala do toho pustit a prostě vyfiltrovat jen některé stránky, které mě opravdu zaujaly. To původní číslo bylo šílené a nedalo se to stíhat. Měla jsem z toho nervy. Navíc jsem i moc ráda, jak jsem pozměnila blog, že jsem dala na vaše rady a článků dělám méně. I když stejně pod dvacet měsíčně se nedostanu. Každopádně je to blogování teď mnohem pohodovější a zábavnější :-)

Víc jsem toho za těch sedm dní nestihla. Udělala jsem šablonu pro jednu blogerku, ale tu vám ukážu, až bude aplikovaná :-) No a teď, skoro šest hodin,  nejvyšší čas vyřešit večeři. Pořád nevím, jestli si dát zbytek sladkých knedlí ze včerejška, nebo si uvařit gulášek. Velké dilema :-) Pak zkouknu Cizinku a pak, povinně, číst :-D Celý týden utekl jako voda a musím si odpočinout alespoň v tom zbytku neděle, že :-) Doufám, že vy jste měli krásný a pohodový týden. Tak zatím :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

  1. Pěkný článek, jako vždy :) Ano, na naše rady jsi dala...a to víc než jsem čekala (a to je dobře!) Navíc ych řekla,že teď z článku srší více tvoje energie a nálada, než když jsi jich vydávala tolik :)

    Hodně štěstí do dalšího tvoreni! :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne