MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 května, 2016

Viděla jsem... #109

úterý, května 17, 2016 6 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete i na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

 poster poster poster poster

Captain America: Občanská válka
Moje filmové chutě vždycky zlepší marvelovky. Za mě velké plus, jsem spokojená. I když se toho neudálo příliš, tedy, že jsme nepokročili v ději o moc dále, efekty a boje byly skvělé, arogance Tonyho a Stevea (přiznejme si pravdu), někdy člověku leze na nervy. Ale jinak prostě skvělé. Spousta nových postav a to jak se 'rozšířil' tým... Jo, příště zas :-)

Moje hodnocení:

Kolonie
Popravdě jsem čekala něco více, tedy po dějové lince. Protože celkem vzato se toho zase moc nestalo. Ve filmu najdete obvykle vykreslenou bestialitu lidí a jak je lehké davu vymýt mozek. A zjistíte, že spravedlnost téměř neexistuje. Ale jinak nic vyjímečného... Takže v konečném hodnocení, musím říct, že průměr.

Moje hodnocení:
 


Jak přežít single
Komedie, která mě zaujala už svojí ukázkou. Sice jsem podle traileru čekala mnohem větší odvázanou srandu, ale i tak jsem se pobavila. Rozhodně koukatelný kousek, který sice jako vždy končí jako pořádný slaďák. Byla jsem hlavně zvědavá na Rebel Wilson, která ve spoustě filmů hraje dost silné a nevázané postavy (opravdu závidím to sebevědomí :-P).


Moje hodnocení:
 
CSFD


No Escape
Už hodně dlouho jsem u ničeho nebyla tak nervózní a napnutá. Na jednu stranu se na tyto filmy dívám (napínavé a reálné), protože člověk si u nich spoustu věcí uvědomí (nejezdit do těchto zemí, nechodit nikde sám, nemít děti :-), nikde není bezpečno s dnešními zbraněmi), ale na druhou stranu je nemám ráda, protože je až znepokojivé vědět, že se to může tak lehce stát. A vidět lidi, že se chovají jak divoká zvěř, není zrovna příjemné. Tento film zachycuje prostě temnou lidskou stránku, kterou je lepší nevidět...

Moje hodnocení:



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Kdosi mi nedávno Jak být single doporučoval, tak nevím.
    Každopádně na Kapitána Ameriku bych ráda šla a zaujal mě i ten poslední film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak prezit Single byla sranda, i kdyz ne film, na ktery by clovek koukal vicekrat :-)

      Vymazat
  2. Tiež mám pocit, že sa v Civil War dej neposunul veľmi vpred a prišlo mi to také trochu neukončené, ale rozhodne skvelé. To ale nie je žiadne prekvapenie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám halvně obavu z toho konce Avengers, jestli tam už nepřijdeme o některou z hlavních postav. začíná to být nějaký temnější.

      Vymazat
  3. Na občanskou válku se mrknu určitě. To prostě nemůžu vynechat :) Jak přežít single zní docela dobře, takže až někdy nebudu mít co dělat tak možná mrknu :) Další dva filmy mě moc nezaujaly. Není to zrovna můj šálek kávy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Často jen prostě kouknu z nudy. Po tolika filmech, co jsem viděla, mě už překvapí máloco

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne