MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 dubna, 2016

Shrnutí týdne #92

neděle, dubna 17, 2016 5 komentářů
Můj týden začal docela slibně. Hned v pondělí jsem měla volno a jely jsme s mamkou na nákupy do Ostravy. Navštívily jsme Novou Karolínu (koupila jsem si pár kousků oblečení, i když ne tolik, kolik by potřeboval můj chabý prádelník), stavily jsme se v Ikei a pak prošly ještě dalších pár obchodů. No domů jsme jely docela naložené :-D Ale člověk si musí dělat radost, dokud to jde, co by jinak z toho života měl, že? :-)

Ale druhý den se to pokazilo a chytly mě záda (a ne, určitě ne z nákupů). Nějak jsem se blokla nebo co a nechtělo to pustit. Naštěstí jsem měla většinu týdne volno, tak jsem doma odpočívala. Tím pádem jsem zalezla do pěřin i s počítačem a vymýšlela další věci. Jako obvykle... Trošku jsem si hrála s šablonou a dělala drobné změny v hlavičce, v menu i v zápatí. Nechce se mi vyloženě opouštět tuto šablonu, i když občas mám silné nutkání udělat úplně novou. Ale tahle mi zabrala hodně času, takže spíš pořád měním detaily a snažím se najít to nejlepší vylepšení...

Od minulého týdne se toho moc na blogu neudálo. Docela se snažím číst knihu na recenzi, ale moc mi to nejde. A pak utíkám k omalovánkám. Dva hotové obrázky jste tu už mohli vidět. Nejsou nic moc, ale už pracuji na dalších. Což mě přivádí k tomu, že Johanna Basford už má dokonce obálku svých posledních omalovánek hotovou. A už pracuje na vánoční knize. Na netu zveřejnila nějaké nákresy a já se moc těším...



Fotka zveřejněná uživatelem Johanna Basford (@johannabasford),



Stihla jsem zatím přečíst Malého prince. Kniha, která mě až tak nenadchla a tak nějak nechápu, co na ní všichni mají...  Dnes dočtu Měděnou rukavici a možná stihnu sepsat i recenzi. Už mi zbývá asi padesát stránek. Nic vám neprozradím, detaily toho jak se mi to líbí či nelíbí se dozvíte v článku. No a taky jsem se dostala téměř k polovině Volání kukačky. A tam mi to bohužel moc rychle nejde, kniha mě moc nebaví... Snad se to v druhé polovině zlepší...

Jinak se pomalu připravuji na Svět knihy v Praze. Bude už příští měsíc. Chvíli jsme debatovaly s Ells, tak jsem si nakonec vytvořila i takový malý provizorní přehled programu, co by mě zajímalo. Ale jelikož tam jedu poprvé, budu stejně asi bloudit, na všechno čučet s pusou dokořán a doufat, že se neztratím a užiji si to... :-)

No a nakonec připomenu běžící soutěž, která končí za týden. Poprosím vás o účast, stále čekám na další názory a kritiku. Je to pro mě opěrný bod pro další vylepšování blogu. Moc děkuji :-)

A teď už vám jen přeji hezký zbytek neděle a snad na to sluníčko vydrží až do večera :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Říkala jsem, že mi šablona přijde nějaká jiná. :D Na Malého prince mám stejný názor, těším se na recenzi na Měděnou rukavici! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem temi zmenami uplne posedla. Ale nejen na blogu. Doma vecne stehuji nabytek protoze se mi to nelibi. Nebo preskladavam knihovnu... No a na blogu porad piluji detaily :-D

      Vymazat
  2. Na Svět knihy se moc těším, doufám, že to dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta omalovánka vypadá fakt lákavě :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne