MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

12 dubna, 2016

Tentokrát jsem stihla dokončit hned dva obrázky. Nejsem žádný umělec, takže zblízka to nevypadá bůhví jak krásně. Ale zvolené barvy se mi docela líbí. Navíc je škoda, že ten foťák v mobilu to nedokáže zachytit tak, jak bych chtěla. Protože ve skutečnosti na světle to vypadá líp... Veverka je dělaná pastelkami a některé okraje fixami, lev pouze pastelkami...











Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Páni :) Je to veľmi krásne vymaľované. :) Prajem ti veľa radosti nad touto omalovnkou. :) Prajem pekný deň. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké omalovánkové pokroky, těším se na další příspěvek z této rubriky :) Přeji hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oba obrázky jsou krásné :) Celkově se mi nejvíc líbí veverka :) Ale úplně nejvíc se mi líbí, jak si vybarvila listy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Možná si myslíš, že nejsi žádný umělec, já mám ale jiný názor! :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne