MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 ledna, 2016

Everest, Houdini

čtvrtek, ledna 21, 2016 4 komentáře

poster  poster

Everest
Mám ráda filmy podle skutečnosti, i když někdy není lehké koukat až do konce. Tento film byl dobrý, líbil se mi, ale musím říct, že většinu délky filmu se nic nedělo a šlo jen o ten výstup. Problémy začaly až téměř před koncem. Aspoň mě to tak připadalo. Takže pokud to nebudu hodnotit podle lidské tragédie, ale podle kvality snímku, byl to pro mě opět průměr. Mám na ty tři hvězdičky nějakou kliku... A jen dodám, že nechápu, jak může někdo takhle zacházet se svým životem a zbytečně riskovat. Já bych do takových podmínek nikdy nešla...

Moje hodnocení:
CSFD

Houdini 
Jde o dvoudílný film, který běžel v televizi. První část mě docela zajímala, bylo zábavné se koukat na různé triky a jak vznikají, i když ne pokaždé byly detaily objasněny. Ale u druhé poloviny jsem se už docela nudila a a víceméně jsem to jen poslouchala a už téměř nesledovala. Start byl ucházející, ale konec už zdlouhavý a nudný. Jediné plus byl Adrien Brody, kterého mám docelá v oblibě.

Moje hodnocení:
CSFD


více hodnocení na mém účtu csfd


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Ani jeden z těch filmů jsem neviděla, myslím, že Everest by ani nebyl film pro mě.
    No, na Houdiniho jsem se docela chtěla podívat, ale jak to tak čtu, ještě si to rozmyslím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Everest mě velice během sledování zasáhl a dala jsem mu 5 hvězdiček všemi deseti. Nemohla jsem spát nad tragickým osudem těchto mužů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna věc je, že je to podle skutečnosti. Ale já hodnotila zpracování filmu. Hodně se věnovali výstupu, ale té samotné tragédii dali minimum času.

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne