MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 prosince, 2015

Shrnutí týdne #75

neděle, prosince 20, 2015 čeká na komentář
A je tu poslední shrnující neděle před vánoci a předposlední v tomto roce... Uteklo to jako voda. Takže jdeme na to, pár slov o uplynulých pár dnech, o tom, že toho moc nového není a tak :-)

Jelikož se blíží nový rok s číslem 2016, Ells spustila novou knižní výzvu. Já se samozřejmě už potřetí zapojím, nenechám si to ujít. Tentokrát jsem si dala hranici šedesáti knih, protože to jsem letos zvládla (původně jsem měla třicet), tak si myslím, že přístí rok bych to měla dát taky :-P Už jen si počkat, až spustí Reading Challenge i na goodreads :-)

Mezi nové knihy tohoto týdne se zařadily dva kousky, které jsem si pořídila, Zimní slavnost a Nekonečné moře. Původně jsem přemýšlela i o dalších, ale nakonec jen tyto dvě. Nejdřív zapracuji na nepřečtených knihách, co mám doma a pak budu pořizovat další (stejně to dlouho nevydržím :-)).

http://lh3.googleusercontent.com/-RLlatBjzapU/Vm6o3EgV8FI/AAAAAAAAJKM/twU-N-gCQdA/s320/%25255BUNSET%25255D.jpg
A taky jsem udělala dobře. Krátce na to jsem zjistila, že jsem vyhrála soutěž u knihcentra. Úplně jsem na to zapomněla, jelikož jsem se zapisovala začátkem listopadu a vyhlášení bylo v polovině prosince. A ve výhře byla jedna z knih, kterou jsem si chtěla původně koupit... Přibyla Jsem rozohněná, Rudá královna a Pouštní kopí...

http://lh3.googleusercontent.com/-jHe3ecnVgWU/VnGb1eCaanI/AAAAAAAAJNs/2ekPtBY13So/s320/%25255BUNSET%25255D.jpg
Momentálně na blogu nejvíce přibývají články I ♥ love books a Ukázky knih. Bohužel není mnoho času (ano pořád omílám to samé dokola), a aby to tu nepustlo, tak jsem nastavila aspoň tyto rubriky... Mezitím jsem si dofotila i další hromadu sérií a postupně pouštím články o nich, viz Mé knižní série.  Při pár večerech u televize se mi podařilo i chvíli kreslit. Takže jsem vymalovala pařez z Čarovného lesa... a pak se pustila do takové spirály, kterou jsem se rozhodla udělat jako duhu...

http://lh3.googleusercontent.com/-ajHis4Ta_wQ/Vm7SFQfl55I/AAAAAAAAJK0/Z6pSPR0hkGc/s320/%25255BUNSET%25255D.jpg
Před vánoci jsem od vás dostala i pěkný dárek, pokořenou novou hranici návštěvnosti, už je to krásných 24 000. A za to vám moc děkuji. I když komentářů je minimum, čtenáři stále chodí, tak si myslím, že občas tu někoho něco nadchne ;-)

Po měsíci a něco jsem konečně dočetla knihu Pán věže. Opravdu mi to trvalo. Pro příště vím, že taková bichle se před vánoci opravdu nehodí a je lepší si ji nechat na trochu volnější program... Každopádně jsem byla při čtení spokojená, i když podle mě byla první kniha lepší... Četli jste už někdo?

Pokud si chcete udělat ještě nějakou radost, publikovala jsem poslední článek s akcemi a soutěžemi. Letos se už další vydávat nechystám. Nebude kdy a přes vánoce stejně toho mnoho nebude... Takže s dalším dílem příjdu až po novém roce...

To je asi tak vše. Momentálně jsem chvíli lepila a natírala model auta. Nechám to pěkně schnout a půjdu asi chvíli číst Nekonečné moře. Zatím mě to baví, tak jsem zvědavá, co mě čeká na konci. A měla bych si vymyslet co na oběd. Zatím jsem nevařila a vůbec nic mě nenapadá :-(

Tak hezkou neděli a těm, co příští týden nejdou do práce či školy těžce závidím... Zatím :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne