MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

15 listopadu, 2015

Shrnutí týdne #70

neděle, listopadu 15, 2015 čeká na komentář
Můj prvotní plán s re-readingem tak nějak pokulhává. Doufala jsem, že budu mít touto dobou už aspoň tři knihy přečtené. Jsem pozadu jednou knihou, mám jen dvě a tak nějak nestíhám. Pokaždé, když narazím na nějakou novinku, neodolám a přejdu k tomu. Takže re-reading bude určitě pokračovat i po novém roce :-)

Když už jsem u těch novinek, tak jako poslední jsem si pořídila Mechanického anděla a Pána věže. U toho jsem nyní, ale jsem teprve na začátku, protože v pátek jsem dočetla Pátou vlnu, ze které jsem byla opravdu nadšená a už se moc těším na další díl. Ten by měl vyjít ješte do konce tohoto roku :-) Tak jako další asi čtyři knihy, které letos plánuji koupit a tím pro mě letošní rok končí :-D Zítra budu řešit zvětšení knihovničky. Když se zadaří a budu to mít i na místě, tak vyfotím. Jde jen o nadstavení stávajích regálů... Bude to až ke stropu, protože moc místa už v bytě nemám...

Zase jsem se dostala do velkého dumání a přemýšlela jsem, že bych zase napsala nějaký článek k zamyšlení. V nedávné době se to totiž rozmohlo na knižních blozích a psalo se o všem možném. Chtěla jsem se taky přidat, protože obvykle těmto osobám závidím jejich nápady a to, jak se dokáží rozepsat. Pořád jsem nevěděla o čem psát, protože moc tipů na mě nepřichází. Ale nakonec jsem napsala článek o tom, co mi teď poslední dobou vrtá hlavou. Takže pokud vás to zajímá, můžete číst tady ~ Tematické okénko: Čtení ~ Hobby nebo závislost? 

V sobotu jsem byla s mamkou v kině na nového Bonda. A i když jsem byla lehce zklamaná, našlo by se totiž pár věcí, které se mi nezamlouvaly, tak nelituji, že jsem na film šla. Už se moc těším, až si ho někdy pustím znovu a třeba změním názor a už pro mě bude pětihvězdičkový...

Poster undefined 
       Spectre

No dnes už toho ze mě moc nedostanete. Byla jsem v práci skoro dvanáct hodin. Jsem pěkně utahaná. Takže budu chvíli číst knihu (snad u toho neusnu) a pak se uvidí, na co bude ještě energie... Hezký večer všem :-)

A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne