MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

26 října, 2015

Vánoční šílenství

pondělí, října 26, 2015 čeká na komentář
Tak už nám v práci vypukla vánoční mánie. Chystáme akční plochu s dekoracemi, stromečky a tak dále. Za dnešek toho mám docela plné kecky po pravdě. Trčela jsem tam jedenáct hodin a jen s jednou přestávkou. Takže když jsem došla domů, první co bylo, sedla jsem a sedím doteď:-)

A lidi jsou opravdu šílení. Sotva jsme to tam začali navážet a skládat, hned se museli plést pod nohy, aby jim náhodou něco zajímavého neuteklo. Jako kdyby to mělo být za jeden den vyprodané. Opravdu si neuvědomují, jak je to nepříjemné, když tam člověk něco chystá a vybaluje a každý pořád chodí 'Kolik to stojí?' a 'Můžu si to už vzít?'. Lidi jsou opravdu blázni. Nehledě na to, že už minulý týden chodili, sháněli stromky a vánoční balicí papír a hrozně se divili, že to ještě nemáme. Že tento týden to už bude pozdě... Já fakt nechápu, kde to žiju... :-D

Teď jen doufám, že mi těmi svými otravnými dotazy a špatnými náladami opět nepokazí vánoce a že si je konečně trošku užiju... Nicméně zítra zase pokračujeme, tentokrát ale budeme končit snad někdy o půlnoci. Na lepší čas zakončení to nevidím. Tak mi držte palce, ať to ve zdraví přežiju :-P (Případně budu zlepšovat náladičky novými knihami :-D )



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne