MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 srpna, 2015

Málem jsem zapomněla sepsat každonedělní shrnutí. Já hlava děravá. Takže to musím rychle sesmolit teď...

Vzhledem k tomu, že spousta blogerů začíná psát recenze i na audioknihy (což mě se netýká, nějak mě to nenadchlo), rozhodla jsem se sem tam přihodit i nějakou tu ukázku audioknih... Moje dumání nad dnešními možnostmi knih najdete v tomto článku, ale nečekejte nic světoborného. Já se prostě neumím správně vykecat.

Díky Rachel Roo mám rozšířenou svoji sbírku Harry Pottera. Tentokrát o tričko, které se prodávalo v Tescu. Měli celkem tři druhy v pánském oddělení, ale na mě se nakonec dostal jen Nebelvír... To mi vůbec nevadí, stejně z toho mám pyžamo :-P

Tento týden jsem měla bohatý jak na přírůstky, tak na přečtené stránky... Na recenzi jsem získala Hůl prokletí (na kterou jsem před chvílí sepsala i recenzi), další byla e-kniha Probouzení (recenze opět zde), poslední přečtenou knihou byl Učedník... Teď se vracím k poslednímu dílu série Chaos, konečně se dozvím, jak to dopadne :-) A jelikož se nám přeloupl nový měsíc a už tu máme srpen, samozřejmě jsem musela sepsat přehledový článek četby za měsíc minulý a ten si můžete okouknout tady...

Po dlouhé době jsem měla zase hluboké myšlenky ke vzhledu mého blogu. Tentokrát to odnesly titulní obrázky do některých rubrik. Jsou nyní barevnější, aby nebylo všechno tak růžové a fialové :-)

To hlavní jsem tu sepsala, žádné zázraky. Teď si jdu ještě chvilku číst, tenhle víkend jsem fakt hodila rekord :-P, a pak už jen leháro. Nenapadá mě nic zásadního, takže hezký večer a dobrou noc :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne