MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 června, 2015

Shrnutí týdne #48

neděle, června 14, 2015 čeká na komentář
Musím si dát pauzu. Už mám dost. V tomhle vedru cokoli dělat je mazec. Takže se vhrneme na to týdenní shrnutí událostí za minulý týden.

Po dlouhé době jsem si konečně zařídila řezačku, která se přidala k laminovačce a konečně můžu vyrábět záložky. Dostala jsem dokonce nápad na takové vylepšení a ozdobení záložek. Podívat se na ně můžete zde, případně si je můžete sami vytisknout a ozdobit podle svého. Ale pokud se vám nechce, můžete zkusti štěstí v soutěži... A nemusíte se bát, brzy bude i další...

Na recenzi jsem stihla přečíst knihu Dívka, která se třpytila. Hodně se o ní psalo, tak jsem si řekla, že na chvíli opustím žánr fantasy a zkusím ji taky. Nebylo to vůbec zlé, pár věcí bych vytkla, ale více se stejně dozvíte v recenzi... A nyní čtu Poslední čarodějka - Mlžné kameny.

Procházela jsem si štítky Mé knižní série. A jelikož mi moc nevyhovoval způsob psaní článku od původní autorky, ve stylu otázek, na které jsem stejně většinou nevěděla jak odpovědět, rozhodla jsem se prostě tyto články psát stylem, že napíšu jen pár větami krátké info a názor a přidám nějaké fotky...

No a to je vážení a milí prozatím vše. Tento týden jsem měla odpolední, takže tolik času na vymýšlení článků nebylo. Do večera třeba tu moji makovici něco nadchne. Nicméně se vrátím k práci a budu přemýšlet u toho :-)

A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne