MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 června, 2015

Shrnutí týdne #47

neděle, června 07, 2015 čeká na komentář
Tento týden byl neuvěřitelně bohatý na knižní přírůstky. Po dlouhém období klidu se mi to nějak strašně sešlo a je z toho snad rekord :-) Sedm knih z levné knihy, jedna recenzní e-kniha, jednu knihu ze slev u nás v práci, jednu z aukra (abych doplnila sérii z levné knihy) a jeden recenzní kousek. Díky všem těmto novým kouskům jsem poskládala knihovnu a vyfotila si ji pro nový přehled do Kouzelné knihovničky.

Stihla jsem přečíst Ajaxe Penumbru. Pokračuji ve čtení Dívky, která se třpytila. Už jsem skoro v polovině. Silo zatím nechávám ležet, protože na mě po dočtení Dívky čeká jiná recenzní kniha. Mimo to jsem doplnila On My Wishlist a Filmová očekávání o nové položky... Abych toho neměla málo na seznamu :-P

Po delší době jsem rozjela zase pár článků s ukázkami knížek. Nastavila jsem je snad na celý týden. Na další se vrhnu zase jakmile bude čas a budou zajímavé novinky...

Jako vždycky jsem se šťárala v šabloně, což dělám docela pravidelně, a provedla jsem pár menších i větších úprav. Na jejich ukázky se můžete podívat zde. Líbí?

Sobotu jsem celou strávila u mamky, takže ke čtení jsem se vůbec nedostala. Dneska to doháním, abych neměla resty :-) A to jsem si stihla vyzkoušet dělání domácí marmelády. Snad bude tak dobrá, jak vypada :-D

Ustavičně přemýšlím, jaký projekt bych mohla vymyslet. Aby byl zajímavý a aby o něj byl zájem. Ale moje hlava to nebere. Vážně nechápu, kam na ty nápady lidi chodíte. Ale podařilo se mi aspoň něco. Vytvořila jsem nové záložky. Ještě nejsou hotové. Pak vám je ukážu a udělám o ně soutěž, co říkáte? :-)

No a to je asi všechno. Jaký víkend jste měli vy? A co chystáte dnes ještě číst?


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne