MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 ledna, 2015

Projekt letí rychlostí větru a už je termín na čtvrtou recenzi Město padlých andělů...

Recenze

(recenze z 1. dubna 2014)


Tato knižní série má plánováno celkem šest knih. Po tom co jsem přečetla třetí knihu, dalo se to brát jako první trilogie. V podstatě se to uzavřelo. Od čtvrté knihy se to dá brát jako druhá trilogie. Takže jsem čekala, že se to bude dějově trošku lišit.

Ze začátku čtení se toho až tak moc nedělo. Pak ovšem přišly problémy a já četla s napětím, co se bude dít dál. Četla jsem doslova jedním dechem. Ale konec mě zklamal. Proč se to nemohlo týkat jiných postav? Proč se musí znovu komplikovat vztah hlavních hrdinů? Tak trochu si připadám zamotaně jak v nějaké nekonečné telenovele.

Jak říkám, kniha mě zaujala a moc dobře se četla, samé napětí, trochu vtipu, ale ten konec mě opravdu naštval. Přijde mi to jako nesmyslné protahování děje. Proč nemůže autorka zatočit životem jiných postav? Nebo to měla nechat jako trilogii a bylo by... Z tohoto důvodu dávám jen čtyři hvězdičky...







Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne