MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 srpna, 2014

A je to tu. První soutěž tohoto blogu (k druhým blogovým narozeninám). Jelikož je první a je to taková zkouška, tak soutěžit se bude o knižní záložky. Záložky jsem vytvořila sama a dělala jsem několik verzí. Uvidím, jak dopadne jejich tisk, mám v záloze, že bych případně nějaké koupila. A teď k detailům...
 
  1. Soutěž bude probíhat čtrnáct dní. Aby se sešlo co nejvíc soutěžících. Tím pádem si vyhrazuji právo soutěž zrušit, pokud se nezapíše minimálně deset lidí. Zápisy do dormuláře budou probíhat od 10.8. do 24.8. 2014.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR. Pardon, já dopisy neposílala přes deset let, takže budu ráda, když to pošlu v rámci našeho státu :-D Možná příště to rozšířím.
  3. Výherci budou celkem tři. Každý získá tři záložky (pokud nenastanou změny ve výhrách, třeba to že je budu muset koupit). To jestli záložky potom vyberu náhodně, nebo si první místo bude moct vybrat se rozhodnu až za běhu.
  4. Výherce budu vybírat pomocí stránky random.org...
  5. Duplicitní vstupy mažu, tak pozor.
  6. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení (případně bude mít možnost si vybrat) a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
No snad jsem na nic nezapomněla. Uvidíme za běhu, jestli si na něco vzpomenu... V případě nejasností či problémů pište...

Soutěžní formulář




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne