MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 prosince, 2018

Čtecí plány na prosinec

neděle, prosince 02, 2018 8 komentářů
Tentokrát si vybírám obě knihy, čerstvé novinky. Na prosinec bych měla mít jen dva recenzáky, další si už domlouvat ke konci roku nechci. Už potřebuji pauzu. Takže, na co jsem čekala tak dlouho? No přece na Dianu Gabaldon, takže moje volba je jasná :-D

Prosinec

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Hořící kříž
1488
-Skotský vězeň 536



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Přesně tak, volba je jasná. Přeju ať se líbí. Budu se těšit na recenze, u kterých jsem si už teď jistá, že budou vysoce kladné. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, taky si myslím :-P to snad ani nejde, jen pokud neprijde s nejakym zklamanim... no uvidime :-)

      Vymazat
  2. Pěkný výber. Ať se knihy hezky čtou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný to výběr, tak ať tě baví. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem si teď na žádné recenzní výtisky nenapsala, protože bych chtěla o Vánocích číst jen knihy, na které se teď hodně těším. Je mezi nimi i dost vánočních knih ^^
    Ať se ti knihy líbí:))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne