MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 července, 2018

Jak už jistě víte, blíží se blogové narozeniny (příští měsíc). Už po šesté v řadě oslavím další rok blogování a jsem tomu ráda. Jako odměnu pro vás spouštím velikou soutěž, která poběží až do toho dne s velkým D.

Je to už hodně dlouhá doba a hromada práce, když se podívám na své začátky, tak se nestačím divit. Spoustu článků je lepší neotvírat, ale nemám to srdce je mazat všechny (nicméně nějaké čistky probíhají pořád). Je to prostě historie a každý musel nějak začít. Za ty roky se tu nahromadila slušná řádka textů a komentářů, já sama jsem nasbírala spoustu inspirace, poznala spoustu lidí, s některými si píšu doteď. Věřím tomu, že je stále co zlepšovat a určitě na tom zapracuji. Ale mezitím chci všem poděkovat, všem co sem chodíte a taky na moje sociální sítě, že mě podporujete, píšete hezké komentáře a tak dále. Moc to pro mě znamená, možná ani netušíte jak. Díky vám to nevzdávám a vytrvale pokračuji :-)


Trochu těch statistik k dnešnímu dni, aby řeč nestála. Blog za svých šest let získal:
  • 301 fb nadšenců
  • 668 instragramových fanoušků
  • 37 sledovačů bloglovin

Najdete na něm :
  • 1913 článků (po menším úklidu)
  • 1000 komentářů (včetně mých odpovědí)
  • 125 pravidelných návštěvníků
  • 62 921 návštěv
  • 363 588 zobrazení
  • 360 recenzí knih
  • a mnoho dalšího

Moje velké díky patří hlavně sponzorům soutěže. Zkusila jsem napsat do pár spoluprací (i těch, které jsem dříve neměla odvahu oslovit :-P). Takže opravdu moc děkuji, byla jsem překvapená, šťastná a převelice vděčná - nakladatelství Baronet, Epocha a Presco Group...

https://baronet.cz/              

Do každého balíčku jsem ještě dodala nějaké drobnosti. V prvním balíčku chybí nafocená kniha. Ta zůstala v důsledku svátků na poště nebo u mamky v práci. Až ji budu mít, tak ji případně dofotím... Takže vzniklo toto:

Balíček č. 1

Knihy Jizvák Jim od Epochy a Žabí polibek od Baronetu, dva notesy od Presco Group, dvě papírové záložky, jedna kovová záložka



Balíček č. 2

 Dvě knihy od Baronetu - Fandom a Chrastění kostí, jeden notes od Presco Group, dvě papírové záložky, jedna kovová záložka


Balíček č. 3

 Dvě knihy od Baronetu - Italské radosti a Turbulence, jeden notes od Presco Group, dvě papírové záložky, jedna kovová záložka


  1. Soutěž bude probíhat od 7.7. do 6.8. Vyhlášení vítězů proběhne 7.8. - tedy na narozeniny.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR, bohužel. I tak mě bude poštovné stát majlant :-P
  3. Tři výherce budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, upravení výhry, změny podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...), člověk nikdy neví ;-). 

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. Tak tu šestku ti vážně závidím! Já úspěšně na narozeniny blogu každý rok zapomínám, ale vím určitě, že šest let jsem na jedné adrese nevydržela.
    Každý jsme někde začínal a je co zlepšovat, věčná pravda, ale vždycky, když se podívám na ten pokrok, nakopne mě to a říkám si, že to za to prostě stojí :)
    Takže gratuluju ke krásnému číslu i úspěchům a díky za super soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale byl oříšek, vybrat jen jeden balíček :D :D super! Snad to mám správně a děkuji - muselo to dát práci! A samozřejmě připojuji i gratulaci.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! Tenhle dotazník mi dal zabrat. :D Asi mám půlku blbě, ale co na tom. Snad ti nějak ta část před tou hádací pomůže. A gratuluji :) Tak zase za rok u sedmých narozenin? :) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mooc gratuluji a jen tak dál.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne