Bebe dezert

Vcelku rychlý dezert, který se nepeče, ale jen slepuje. Mám i vyzkoušeno, že jsem vynechala krok s poléváním sušenek čajem a bylo to opravdu dobré, měkké a ušetřila jsem si nějakou práci...

Bebe

Suroviny:
krém – puding, 375g másla, 4 lžíce cukru moučka, 3 lžíce rumu, 1/2l mléka
polévání – černý čaj, 2 lžíce cukru, rum
Bebe dort – 2 světlé a 2 tmavé bebe

Postup: Uvaříme puding z 1/2 L mléka a necháme vychladnout. Vyšleháme 1 a ½ másla a 4 lžíce cukru moučka. Puding a máslo pomalu vyšleháme spolu. Přidáme 3 lžíce rumu. Bebe se polévají z rovné strany. Na hrubou stranu natřeme krém a slepujeme. Střídáme světlé a tmavé oplatky. Zbytkem krému potřeme celý dort. Dáme ztuhnout do lednice


sledovat mě také můžete na instagramu díky #lucylilliannevari a #lucylilliannepece
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni

Okomentovat

0 Komentáře