MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 dubna, 2018


Opět neděle, opět slunečko a krásně a opět odpolední směna v práci. Tomu říkám zákon schválnosti. Takže, abych nemusela večer sedat k počítači, koukneme se na dění týdne už teď. Asi to bude dost chabé, poslední dobou času moc není...

Jako první jsem v pondělí sepsala recenzi na Královské spiknutí, které čekalo na přečtení opravdu dlouho. Kniha se mi sice zdála průměrnější, nicméně pevně věřím, že s dalšími díly (je jich ještě pět) by to mohlo být lepší... Po této knize jsem se ihned pustila do druhého dílu Arestonu, který jsem taky přelouskala celkem rychle. A nyní čtu Pána hor, který mi v týdnu dorazil. U něj předpokládám dočtení zítra a určitě zvládnu i recenzi :-)


Největším zapeklitým oříškem pro mě byla tentokrát koupě batohu. Můj starý batoh bohužel začal protestovat tím, že se uvnitř drolí. Vypadá to, jakoby do něj permanentně někdo drobil :-D A jelikož jsem byla před lety strašně ráda, že se mi podařilo sehnat batoh, který se mi líbí, bylo teď docela těžké se s ním loučit. V tomto jsem trošku nemocná, mám svoje věci ráda a nerada se jich zbavuji. Kéžby měli doživotní existenci :-P No a po delším pátrání, i konzultaci s některými z vás, se mi nakonec podařilo najít vítěze. Takže mám nový a můžu frčet na Svět knihy :-D


A to je asi vše. Říkala jsem, že tentokrát toho bude malinko. Ještě jdu nachystat nějaké ty články, které psávám, když se blíží konec měsíce. Něco už mám připravené, něco potřebuje doladit. Takže se loučím, užijte si neděli :-)

PS: Dneska jsem zjistila, že Cizinka má zatím devět dílů. No nevím, kam to naskládám, takový bichle :-P

Přírůstky

  • Pán hor IV.




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne