MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 září, 2014

Shrnutí týdne #11

neděle, září 28, 2014 čeká na komentář
Tento týden jsem si opravdu mákla. Přečetla jsem Město ztracených duší. Kniha má skoro pětset stran a četla jsem ji pět dní. Chápu, že někteří knihomolové by to přelouskali dřív, ale když musí člověk pracovat, jde to pomaleji :-D Nicméně recenzi na knihu si můžete přečíst zde. Mimochodem jsem si trochu pohrála se vzhledem obálek v recenzích. Když bude čas a nálada, začnu je měnit i u starších článků. Ale prozatím jsou předělané jen ty nejnovější články... Snad se budou líbit.

Rozhodla jsem se taky hodně pohnout s modelama. Dostala jsem je na vánoce a stavím je už skoro třičtvrtě roku. Takže je načase je dodělat. Už jsem skoro u cíle. Dodělávám závěrečné práce, tak do konce října se musím donutit to zmáknout...

Přidala jsem odkazy na nějaké soutěže. Pro ty co se rádi účastní, se to třeba hodí. Já sama hodlám udělat další soutěž až někdy před vánoci. Možná i o nějakou knihu, ale to se ještě uvidí...

Co se týče návštěvnosti, tak ta zase trochu spadla, ale přibyly nové like na facebooku. A za to vám děkuji. Ze shrnutí je to vše, protože další články už byla jen hudba nebo fotky. Takže pěkný zbytek neděle a pusťte se do čtení. Já půjdu zase na Labyrint :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne