MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

04 února, 2019

Oblíbenci na instagramu #4

pondělí, února 04, 2019 6 komentářů
Je na čase zase představit vám další zajímavé instagram účty. Tentokrát mám připraveny jen čtyři. Tak co, znáte je? Jak se vám líbí?

  • sabina_polakova
  • shetlybooks
  • books_and_mugs
  • elbooklover











Věž úsvitu od Sarah J. Maas byla dokonalá, nechápu jak jsem si mohla myslet, že to nebude tak dobré jako ostatní knihy od Maasové. Hlavní důvod proč jsem si to myslela, byl Chaol. V prvních dílech jsem Chaola milovala❤️ dokonce víc než Doriana, ale všichni kdo četli tuto sérii moc dobře vědí, kdy nastal ten zlom a většina znás ho začala nenávidět. I já ho nenáviděla, ale potom co jsem si dala rereading celé série, jsem se na Chaola více zaměřila a snažila se ho pochopit. To se mi z části povedlo, ale pořád jsem nevěděla, co si o Chaolovi myslet. Věž úsvitu mi pomohla vzpomenout si, proč jsem ho měla, tak ráda.❤️ Proto by jste tuto knihu určitě neměli vynechat, vlastně ani nesmíte, protože tam jsou klíčové věci, které se objeví v posledním dílu Skleněného trůnu. A můžu vám říct, že to bude opravdu jízda.❤️ • • • "Using the chair is not a punishment. It is not a prison,' he said softly. 'It never was. And I am as much of a man in that chair, or with that cane, as I am standing on my feet.'"- Chaol Westfall (Sarah J. Maas)❤️ #ukazcoctes #vezusvitu #towerofdawn #sarahjmaas #sklenenytrun #throneofglass #chaolwestfall #yrenewestfall #nesrynfaliq #book #knihomolka #ctenijesexy #bookworm #czbookstagram #booklover #knihajemojalaska #cteni #reader
Příspěvek sdílený Elbooklover (@elbooklover),




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Děkuji za tipy koho dalšího sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. books_and_mugs znám, ale zbytek ne. Díky :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jedno neznám, ale budem ich sledovať hlavne ten posledný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět skvělý článek plný inspirace :) A pro mě je velká pocta, že se ti mé fotky líbí :) Jsem ráda, že se líbí a dělají radost :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne