MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 října, 2016

Minulý měsíc jsem se přidala ke skupině My čteme, něco na způsob čtenářského klubu. Tento projekt vymyslela Kristýna z blogu The Book Talk. Vše funguje především přes goodreads, kde se můžete do skupiny také přidat. Každý měsíc se hlasuje o knihu na měsíc následující a mimo jiné můžete diskutovat o tom, jak daleko jste, jak se vám kniha líbí a podobně.

Tento článek sice sepisuji docela pozdě, ale aspoň jsem to stihla ještě v říjnu ;-) Po pravdě, jsem stále na začátku knihy. Neplánovaně jsem si totiž vybrala dva recenzáky. Ale teď mě čekají čtyři dny volna a tak budu doufat, že se k tomu cíli přiblížím :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

14 komentářů:

  1. Díky za článek, Luci, a přeju hodně štěstí s dočítáním. Taky se do toho plánuji o víkendu pořádně zakousnout! :) Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc pěkné vydání! Obraz patří mezi moje nejoblíbenější knížky, letos jsem ji četla už dvakrát, ale tenhle měsíc jsem se k tomu ještě VŮBEC nedostala, jakože vůbec. Tobě přeju hodně štěstí a ať se kniha líbí. :) Měj se nádherně.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, úplně off topic... ten banner na ty nejnovější recenze je TOP!!! Ty jsi taková šikulka! <3 Obdivuju Tě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaky myslis? :-D Jsem nejak vedle..

      Vymazat
    2. Teď přijde perfektní popis, připrav se :D Úplně nahoře ten čtvereček, kde se mění odkazy na Tvoje nové recenze - pozadí je mázlá kniha, pak je tam fotka přebalu a prvních pár vět recenze... Ten myslím.

      Vymazat
    3. Je možný, že to tu máš dlouho, ale já většinou rovnou čtu články, takže sjíždím dolů, a po napsání komentáře už se nahoru nevracím, takže dnes jsem si toho všimla a je to prostě úžasný :)

      Vymazat
    4. jo ty myslis slider :-D jojo, ten je tu celou dobu, ale zobrazuje se jen na hlavni strance, v clancich neni... zatim nevim jak to opravit :-D

      Vymazat
  4. Tak, ať se dobře čte! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Je to zajímavý projekt, ale váhám, jestli se zapojit. Protože se obávám, že nebudu schopná plnit zadání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna kniha na měsíc. A když to nezvládneš, nevadí. Jde o účast a o to, že se pokusíš :-D

      Vymazat
  6. Já už mám tuším týden dočteno a byla jsem fakt překvapená :)
    Jsem zvědavá, jak se Ti nakonec bude líbit :D :)
    Užij si dočítání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Snad ano. Zatím z toho nejsem dvakrát nadšená :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne