MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 října, 2018

Kniha, kterou jsem dostala na recenzi přímo od autora, který mě kontaktoval a požádal mě o přečtení. Kniha je podepsaná s věnováním, navíc jsem dostala placku a záložku a další drobnosti. Skvělý balíček ;-)


Písečníci a bludný asteroid {recenze}
Když vyrůstáte v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
Ledaže by se k vaší planetě blížila mezihvězdná loď a vy jste dostali pozvánku na pal
ubu. Potom si musíte vybrat: navždy odletět a studovat na vesmírné akademii pro tajemné pátrače, nebo zůstat a pokusit se odhalit tajemství své minulosti.
Vesmírné dobrodružství pro děti, mládež a rodiče, s ilustracemi Jakuba Cenkla.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. Podpis a venovanie v knihe rozhodne vždy potešia :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obálka vypadá tedy moc dobře. A myslím, že to může být pěkná kniha. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cestu téhle knížky za vydáním sleduju už pořádně dlouho a jednou bych se k ní sama ráda dostala. Takže k tomuhle úlovku rozhodně gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. O této knížce jsem už slyšela a podle obálky a anotace to vypadá opravdu zajímavě :) Krásný úlovek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Knihu jsem dnes dočetla a jsem nadšená. Neskutečně mě bavila, líbila se. Byla taková kouzelná...:-) A strašně se mi líbí ty ilustrace! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. O knize jsem nic neslyšela, ale nevypadá špatně. Jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, zatim se to cte dobre... ja uz videla par nadsenych recenzi u ostatnich, tak uvidime :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne