MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

12 září, 2018

Viděla jsem... #137

středa, září 12, 2018 6 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)
 
poster poster poster

Mělčiny
Typický film o přežití a boji o život. V ústřední roli žralok, který občas svými útoky působí dost nereálně a divně. Alespoň neznalci, jako jsem já, některé momenty přijdou až moc přitažené za vlasy. Ale jinak jako film, který má člověka napínat a děsit docela dobrý...

Moje hodnocení:


Než přišla bouře
Další z mnoha snímků na stále stejné téma. I když jde o skutečný příběh, nemůžu říct, že by šlo o něco, co jsem nedostala naservírováno v mnoha jiných podobách. Tím pádem ani mnoho překvapení nebylo. A co opravdu nechápu, neberte to zle, ale u spousty podobných, vždycky ti co přežijí, místo toho aby byli rádi, že přežili, stejně pokračují v tom, co je málem stálo život.

Moje hodnocení:


Debbie a její parťačky
Jak už jsem předem předpokládala, šlo spíše o průměrný film. Bohužel snímky tohoto typu se zlodějíčky už jsou docela pasé a navíc nedokáží přinést nic nového a zajímavého. A v tomto případě to celé pohromadě drží jen herecké obsazení, které na druhou stranu za to stojí. Konečně film s pořádnými ženskými hrdinkami. Ale jak už to tak bývá, když se Hollywood konečně rozhodne udělat tento typ filmu, nejdříve to zkusí s chlapama, takže je pak jasné, že ženský už nikoho nezajímají :-D

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Bohužel žádný z filmů jsem neviděla. Ale byla jsem lákána na Mělčiny, no, nezkusila jsem je. Věřím, že bych měla podobný názor na ně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na jedno podívání ideální, rozhodně to nebylo úplné zklamání :-)

      Vymazat
  2. Zatím jsem neviděla žádný z těchto filmů, ale lákají mě Mělčiny i novější Než přišla bouře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem Než přišla bouře. Hele já taky nechápu...já jednou spadla z koně a od té doby na ně koukám ze země :DDD

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne