MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 září, 2018

Shrnutí týdne #215

neděle, září 02, 2018 čeká na komentář

Ahojte, je sice už docela pozdě večer, ale stále je neděle a já teprve před chvílí dorazila domů z práce. Je tedy čas podívat se, co se za celý týden stalo... Jdeme na to :-)

Od začátku týdne mám od kolegyně půjčené nějaké knihy. Pořád jsem se nějak nemohla rozmyslet, zda si pořídit Dcery světla a temnoty od Lenky Dostálové. Její Projekt Alfa mě strašně baví a každý díl prostě zhltnu. Ale Dcery jsou trošku jiného zaměření, tudíž jsem nad tím dumala tak dlouho, dokud jsem knihy nedostala půjčené, abych si je vyzkoušela. Jestli mě to chytne, budu asi v pasti a na seznam k nákupu přibudou další položky :-P


Nedávno jsme opět překročili práh nového měsíce a je tu září. Neuvěřitelné, jak to léto nakonec zase uteklo. Pořád byla šílená vedra a člověk byl rád, že vůbec existuje a najednou jsou pryč, přišel příjemný chlaďáček a deště a najednou je člověku líto, když vidí, že to pomalu ale jistě odchází. Brzy začne padat listí ze stromů... Ale zpět k tématu, září znamená i nový čtecí plán. Výjimečně jsem si zvolila dvě nové a nedávno koupené knihy...


Na tento měsíc jsem si samozřejmě sestavila i seznam knih, které potřebuji a které mě lákají. Našla jsem jich opravdu požehnaně, vypadá to, že podzim bude na novinky hodně bohatý. Co však je pro mě nutnost a co jen zájem, to už se dočtete v článku...

Elementum: Tajemství sudby Pán hor 6 Impérium času Cesty se rozcházejí Neobvyklý typ Časogram Píseň stínů Legenda

Podle rad na facebooku, kde jste mi odpovídali na dotaz, jsem navštívila Pepco. Doufala jsem, že tam toho objevím víc, ale nevadí. Mám dva malé umělé kaktusy, jeden pěkný plechový svícen a díky dnešku i moc pěkné světýlka (takové ty pletené kuličky), to všechno mám jako dekor v obýváku za pár kaček, ale zároveň bych to chtěla využívat i na focení. Mám pár nápadů, jen doufám, že se mi podaří je i realizovat. Ono se mi vždyky v hlavě něco zrodí, ale vyrobit to, to už je teprve výzva.

Jedinou přečtenou knihou a tím i sepsanou recenzí je Z ohně a papíru. Nevím, co se se mnou poslední dobou děje, ale nějak ztrácím dech. Opravdu, tohle je až smutné. Ale od zítra mám dovolenou a pustím se do toho snad s elánem. Musím se polepšit, hlavně se CHCI polepšit. Důležité ale je, chytnout tu správnou knihu, se kterou mi to uteče... Tak držte palce.


Po velice dlouhé době nebyly žádné přírůstky. Což nevadí, příští týden to zaručeně doženu :-P Takže tímhle je to asi vše, už vás nebudu víc otravovat. Tak hezký zbytek neděle a zítra pravou nohou... ;-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne