MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 srpna, 2018

Původně jsem si říkala, že článek zatím odložím, sice předchozí díl vyšel už před víc jak čtvrt rokem, ale došlo ke změně. Během té doby jsem přidala další dvě patra nahoru a spolu s polštáři knihovnu dorovnala ke stropu. Šlo o finální úpravu a další zvětšování už nebude. Místo zatím mám a pokud by hrozilo, že dojde, udělám konečně čistku v těch kouscích, které už nebudu chtít...

Nebudu to zbytečně okecávat. Poslední dva regály vpravo (alespoň větší část z nich) obsahují série, které ještě nemám celé a čekám na vydání dalších dílů. Zbytek knihovny je obvykle řazen prostou náhodou, tak aby se hezky zaplnilo místo. Snažím se dávat autory k sobě, ale to ostatní už je náhoda. Řazení podle nakladatelů jsem se dávno vzdala. Takhle se mi to líbí víc... :-) Ve spodní části jsou víceméně 'kusovky'...

"Tento projekt má na svědomí Abyss













































Druhá menší knihovna se starými knihami, encyklopediemi, pohádkami a tak dále...






A jaké knihovničky máte doma? Kolik máte knih? Nebo si je jen půjčujete a domů nic nenosíte? :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Moc pěkná knihovna - radost pohledět :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná knižnica a dobre zorganizovaná. :) Milujem tieto články. Rada sa pozerám ostatným ľuďom do knižníc. (Čo mi pripomína, že by som mala čo najskôr nafotiť tú svoju. :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera a inspirace. (Já tedy pořádek v knihovně neudržím... Ony se ty mezery po právě čtených knížkách podivně přeskupují, stěhují, mizí, takže jsem ráda, když mám vůbec všechny knížky v knihovně :))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne