MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 června, 2018


V pondělí jsem měla volno a tak jsem toho využila a zašla si na nákupy. Tedy nakonec to skončilo akorát jedním tričkem pro mě a spoustou věcí pro mamku k narozeninám. No co, ušetřila jsem. A dokonce jsem přežila i návštěvu knihkupectví, aniž bych zase něco dotáhla... :-D

Odpoledne na mě čekalo překvapení v podobě recenzáčku od Palmknih. Napsala jsem si o Z kouře a kamene. Všude vidím samá nadšení, tak to zkusím taky. Nejdřív jsem ale musela dočíst Ztracený řád. Ten sice nebyl úplně podle mých představ a očekávání. Nicméně byl opravdu dobře napsaný a promyšlený, takže se nemusíte bát, nepropadlo to u mě. Ale víc najdete v recenzi.


Bohužel, po tom, co jsem se konečně dočkala odpovědi z nakladatelství, jsem přidala další sérii na seznam nikdy nedovydaných. Tentokrát se jedná o Sherlocka Holmese, což je pro mě hodně oblíbené téma. O to víc mě mrzí, že další knihu s touto krásnou obálkou už mít doma nebudu :-( Navíc mě to utvrzuje v mém rozhodnutí, že už se nebudu bezhlavě pouštět do nákupů knih. Série odteď kupuji už jen kompletní (samozřejmě kromě těch, co už mám roztahané)...

V mezičase jsem doplnila další alba v Knižních novinkách. Snad najdete, co hledáte. Mě akorát potěšila další plánovaná kniha na příští rok. Tedy potěšila, nevím jestli do ní půjdu. Když bude recenzní konkurz, tak to asi zkusím, ale jinak se spíš rozhoduji. A o co jde? Mají vydat obrázkový komiks Cizinky. Oni to mají pojmenované jako grafický román, ale my si rozumíme, že? :-)

No a ještě jedna věc. Je na čase asi ukončit malou soutěž. Sice je už rozhodnuto, že ta narozeninová bude, nicméně jste mohli ještě mluvit do dalších věcí. Každopádně se ozvalo osm dobrovolníků, kteří se mi vyjádřili. Takže vám děkuji, jsem ráda, že alespoň někdo je ochotný reagovat... Náhodný generátor čísel nakonec vybral číslo dva, což je ...


Iva Burdová
Magdaléna Fiedlerová
E
Ms. Luccy
Everlark
TheMellory
Marie Peetuliska Daňková
Stana Halašková

Gratuluji... :-)

Ještě vám ukážu mamčin unikátní zahrádkový dort, co si přála :-D


A to je už prosím všechno. Já se asi dneska celý den proválím u televize. Venku je takové poklidné spací počasí a občas si to člověk prostě musí dopřát :-P A jaký jste měli týden vy?

Přírůstky

  • Z kouře a kamene
  • Trhni si!




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Na z kostí a kamene se také chystám, tak se budu těšit na tvoji recenzi :)A jinak gratulace vítězce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, snad bude uz brzy napsana, blizim se ke konci :-)

      Vymazat
  2. Komiks Cizinky?? Jů! :)) Dort vypadá krásně, strašně se mi líbí ten plůtek. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne