MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 června, 2018


Ahoj čtenáři. Je tu neděle a s ní i moje shrnutí. Jako vždycky při odpolední směně toho asi nebude moc, co bych vám mohla říct... Tak se pusťme do toho a o to dřív to budeme mít za sebou :-)

Naposledy jsem se vrhla do knihy Odpusťte mi, váš Leonard. Z knihy jsem měla dost zmatené pocity. Nebo ne ani tak zmatené, jako jsem byla rozpolcená, co si vlastně myslet. Vypravění je docela obyčejné a některé čtenáře asi moc neosloví. Ale je o životních útrapách, které trápí opravdu hodně lidí a našla jsem tam spoustu věcí, které dokážu hodně pochopit a mám tak nějak pochopení i pro to, co chtěl Leonard udělat. Nakonec se mi kniha líbila a díky velkému textu je to počtení na jedno odpoledne... Momentálně čtu Ztracený řád na recenzi a nějak jsem se zasekla. Jako po obsahové stránce nemám téměř výhrady, ale tak nějak se nemůžu vždycky donutit vrátit a listovat stránkami... :-(


Po relativním úspěchu prvního článku s knižními mapkami jsem udělala i druhý. Je vidět, že většina z vás má mapy ráda a ocenili byste je v každé fantasy knize :-) A jelikož jste mi nechávali i hezké komentáře na facebooku, budu muset připravit další díl...

Momentálně taky hodně pracuji na slibované velké soutěži. A bude to opravdu hodně velké. Tak moc, že mě asi zruinuje poštovné :-D Výhry už jsou téměř zajištěné a tak už dumám nad obsahem soutěže. Nějaké nápady jsou, ale ještě mám spoustu času přemýšlet, čím vám to opepřím :-D Vy sami o tom můžete rozhodovat v tomto článku na konci ;-)

Jinak jsem se v těch knihách trošku ztratila a zapomněla jsem i na filmovou část. Takže jsem proletěla program chystaných filmů v kinech a o pár dní později jsem rovnou vypustila článek s hodnocenými filmy poslední doby. V obou případech figuruje i Simon. Sice jsem mu nedala plný počet bodů, ale pořád mi to nějak leží v hlavě :-D Nebylo to vůbec špatné, ale asi si znovu přečtu knihu, abych pak mohla popřemýšlet o případné změně hodnocení filmu...

poster  poster poster poster poster poster

Ve čtvrtek jsem měla volno a po půl roce přemlouvání jsem zašla na odběr krve, co po mě doktorka chtěla. Ne, nejsem takový srab, že bych se bála injekce. Teda bojím, ale kvůli tomu to nebylo. Důvodem byl především čas, ale i to, že nemám dobře viditelné žíly, takže mě někdy musí bodat i pětkrát, než ze mě něco vycucnou. Fakt děsný. Ale tentokrát se to sestřičce podařilo na poprvé, i když brblala. A já si pak za to udělila odměnu a zašla do Levné knihy :-D


A to je asi vše. Už se těším na dovolenou, na kterou neustále myslím. Ještě dva týdny mi zbývají a budu mít skoro dva týdny volna. Poprvé v pracovním životě... :-P Takže přemýšlím, co bych podnikla, na co bych chtěla kouknout, ale samotná toho opět asi moc nepodniknu... Možná aspoň něco v okolí.

A jaký jste měli týden vy? 

Přírůstky

  • Trhni si!




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Mapy v knihách mám ráda, takže i články o nich mě baví :) A na Simon film i knihu se také chystám :) Tak hezký start i do nového týdne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Týden jsem měla takový relaxační, ale studijní. Na soutěž už se těším, ale jak tě znám, bude to makačka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu se snazit aby nebyla, ale zase to nemuze byt moc jednoduche, kvuli cenam...

      Vymazat
  3. Já už se strašně dlouho chystám do LK, teď tam mají tolik titulů, které mě zaujaly. :D Mezi nimi právě i Trhni si. :)A rozhodně se musím podívat na Simona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam na LK smulu, zaujme me vzdycky vsechno v aj, ale to neprectu...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne