MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 června, 2018

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?


Debbie a její parťačky
Něco na způsob Dannyho parťáků, ale v ženském obsazení? To si přece nenechám ujít. Zvlášť s těmi známými a oblíbenými herečkami... :-)

Já, Simon
No, k tomu se nebudu ani vyjadřovat. Kniha se mi velice líbila. I když to nebyl nějaký poklad literatury, měl rozhodně co do sebe a moc se mi líbila celková forma. Proto zkusím porovnat s filmem...

Jurský svět: Zánik říše
Filmy s dinosaury v této 'sérii' sleduji už od malička. A pořád mě na to baví koukat. Viděla jsem to snad stokrát, ale to přece nevadí. A i když měl i nejnovější film nějaké mouchy, tak mě nakonec bavil. Teď to přece nevzdám. Tak sem s tím pokračováním...

Sicario 2: Soldado
Abych řekla pravdu, tak první film si až tak moc zase nepamatuji. To mi nebrání na to zkusit kouknout...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Na Jurský svět se hodně těším:)) Simona jsem uz viděla jelikož to předčasně uniklo a byl to super vtipný oddechový film :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Debbi a její parťačky a Já, Simon jsem víc než zvědává. Knihu Já, Simon bych si ráda i přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Debbie a její parťačky vypadají jako skvělá oddechovka, tak si počkám až to bude dostupné, do kina zas kvůli tomu pádit nemusím :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ja taky, zvlast ne pri tom jak porad zvedaji cenu za vstupne, to uz je pro me moc...

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. ani mi nemluv, ale cetla jsem, ze to bude uplne jine nez doted...

      Vymazat
  5. Film Já, Simon chci také vidět, ale bojím se, že nebude tak dobrý jako kniha :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne