MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 března, 2018

Viděla jsem... #132

středa, března 14, 2018 4 komentáře
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster
poster poster poster poster

Dáma ve zlatém
Film jsem viděla v televizi. Když jsem zahlédla ukázku, nadchlo mě herecké obsazení a podle sestřihu jsem očekávala opravdu nějaké drama nebo něco podobného. Nakonec se z toho, jako obvykle vyklubala naprosto jiná věc. Ale zásadní bylo asi to poselství, nebo jak to nazvat...

Moje hodnocení:

Který je ten pravý?
Komedie, u které jsem se opravdu nasmála. Nicméně je to vykrádačka jiných filmů s podobným tématem a hlavně ten konec byl dost ujetý.

Moje hodnocení:


Daleko od hlučícího davu
Tak tohle jsem nepochopila vůbec. Ne, že by to bylo tak špatné, ale hlavní ženská postava mi moc nesedla díky tomu, jak vlastně všechno kazila svými rozhodnutími. A většinu filmu jsem se navíc nudila...

Moje hodnocení:


Tělo jako nepřítel
Tady se jedná o film o anorexii. Popravdě jsem čekala trošku jiný způsob zfilmování daného tématu. Takhle jsem si jen klepala na čelo, protože tyhle nemocné lidi asi nikdy nepochopím.

Moje hodnocení:


Mission Impossible - Národ grázlů
Tak jsem neodolala tomu vysokému hodnocení. A jak to dopadlo? No prostě další průměrný MI. Nejlepší prostě byl úplně první film a pak to měli stopnout... To mi nikdo nevyvrátí.

Moje hodnocení:
CSFD


Anna ze Zelených vršků
Velké lákadlo, jednak se tahle kniha často objevuje v Knižní šifře, ale i na facebooku o tom někteří básnili. Tak jsem to prubnula. Nebylo to vůbec špatné, i když hodně dlouhé, na to, že se jednalo o celkem krátké časové období. Bohužel pokračování už se mi nepodařilo najít (přece jen je to hodně staré). Ale zase mám aspoň rozšířené obzory :-P

Moje hodnocení:
CSFD


Ladíme 3
Tohle sleduji spíš z nostalgie, protože mě baví filmy, kde se zpívá nebo tančí. A tohle přesně do toho zapadá. Když nebudete moc sledovat zbytečné dění okolo, tak si vychutnáte hezkou hudbu :-)

Moje hodnocení:
CSFD


Star Wars VIII: Poslední z Jediů
Co dodat k tomuhle. Já jsem zarytý fanda původní trilogie, té úplně staré. Už nová trilogie pro mě znamenala zásah a co teprve tady ta prznící nová trojice. Už podruhé jsem se přesvědčila, že do tohoto universa vůbec neměli zasahovat, protože je to přitažené za vlasy a nudné. A už mě štve, co provádí s původními postavami...

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Hodnocení tedy nic moc :D Nemůžeš natrefit na dobrý film? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám ráda filmy, kde se zpívá, takže se podívám na Ladíme 3 :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne