MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

18 března, 2018


Vzhledem k tomu, jak minulý týden připomínal jaro, je teď docela smutné, že nastal zase pravý opak. Teploty klesly pod nulu. Ale moje nadšení se mě s podivem stále drží. Takže k semínkům, které jsem zkusila minulý týden zasadit, jsem si tento koupila už hotové sazeničky. Zatím je brzy, takže jich moc nemám a další nákup visí ve vzduchu ve více vhodnou dobu :-)


Po více jak měsíci jsem se podívala na seznam, jaké filmy jsem si pouštěla. Musím říct, že jako vždy se mi nepodařilo najít nic, co by mě byloženě nadchlo. Nebo jsem tak tvrdý kritik? Sama nevím. Každopádně v článku se můžete podívat, co jsem v krátkosti napsala ke každému z nich...

poster poster poster poster poster poster poster poster

Nevím, jestli jsem nějak více psala o mojí nové spolupráci. Před měsícem jsem zkusila napsat do Domina. I když mají prý plno, tak mě vzali a jsem moc ráda. Určitě je nebudu obtěžovat každý měsíc, ale sem tam určitě nějakou zajímavou knihu zkusím. Sice doma od nich nějaké mám, ale až s recenzákem můžu říct, že jsem konečně přečetla první knihu od tohoto nakladatelství. Vybrala jsem si Léto plné neskutečných věcí, které se mi naprosto zalíbilo. Víc se ale dozvíte v recenzi :-)


Následně na to mi konečně došel recenzák od Omegy, výhra v konkurzu - Neplakej. Na knihu jsem zvědavá, ale zatím jsem s ní nezačala. Než mi kniha došla, bylo už dávno po termínu, který měla Omega původně stanovený. Takže v klidu dočtu Eonu, kterou jsem už několikrát přerušila a pak se do toho teprve pustím. Už jsem se však stihla pilně zapsala do dalšího konkurzu, tak uvidím, zda se zadaří...


Jako každý pátek jsem pro vás sepsala obvyklé akce a soutěže. Sice občas s velkým sebezapřením, ale nezklamu vás. A tak i tento týden jste mohli mrknout na přehled. Akcí moc není, zato soutěží se docela vyvalilo. Jako vždycky ale upozorňuji, že ještě další odkazy najdete na fb, které dodávám dodatečně ;-)

Včera jsem zjistila, že ve štítcích Fotografie mám spoustu obrázků stále na starém uložišti blogu.cz. Takže jsem začala opravovat, abych to měla zajištěné a mohla si je zazálohovat. Pro vás to znamená, že jsou články aktualizované a navíc v mnoha případech jsem i nějaké fotky přidala, protože jsem jich tam původně měla nějak málo. Další alba budu dodatečně zveřejňovat, jen co se dostanu k fotkám. Já obvykle toho moc totiž neblýskám, ale mamka jo. Takže jsme už domluvené, že ji prošmějdím počítač a postahuju si co půjde z různých výletů, žranic na zahradě a tak. A když to bude dostatečně použitelné, tak budou i nové články. Navíc moc nevýletuji, ale letos mám slíbenou cestu do pražské zoo, takže v létě bude co fotit. Ať tam nemám pořád tu naši zvěř :-P


A to bude asi všechno. Mám pocit, že když mám odpolední, jako tento týden, tak toho moc nezvládám. Takže není ani o čem psát. Tím pádem se jdu zpakovat ke knize a proflákat zbytek neděle, protože na nic jiného už není energie... Mějte se hezky :-)

Přírůstky

  • Neplakej



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Gratuluji k nové spolupráci, Domino je můj sen :D
    Neplakej mi také přišla k recenzi a co se týče jejich termínů, tak na ty už dávno neberu ohled. Vždycky to pošlou pozdě a nedá se to stihnout. Takže já se nestresuju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také gratuluji k nové spolupráci...já zatím nic takového nedělám, ale třeba to jednou přijde. Nebloguji nijak dlouho, ale chci umět psát parádní recenze a číst a číst a číst....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji :-) nekdo to moc dlouho nevydrzi, pro me je to zpestreni a taky nove moznosti a tak... :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne