MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 ledna, 2018


A zase ta neděle. Vždycky když otevřu tento článek a přemýšlím, co jsem dělala za celý týden, první myšlenka je, že těch sedm dní uteklo zase nějak rychle... Takže se podívám, co jsem psala na facebooku, jaké články vyšly a jde se sepisovat přehled :-)

Konečně jsem viděla posledního Thora. Názor na film si budu šetřit na obvyklý článek s hodnocením filmů. Ale díky tomu jsem zase trochu aktualizovala marvelácký přehled. Doplnila jsem info, herce a odkazy... Však mrkněte :-) Letos se moc těším na Black Panthera a nové Avengers. Už to začne být asi i trošku drsnější a nebude tolik humoru, jsem zvědavá, jak to zvládnou...


Jediným přírůstkem je recenzáček. Stále se držím svého předsevzetí a nic nekupuji. Vyhýbám se tomu jak to jen jde... Na recenzi mi tedy dorazila novelka Okno do času. Bylo to opravdu zajímavé, názor na knihu jsem dnes dopsala, takže můžete kouknout podrobněji. Další knihou, kterou jsem tento týden přečetla, bylo Pět od Ursuly Poznanski. Opět jsem musela přitakat, že tato autorka mi prostě sedla a se žádnou knihou mě nějak zásadně nezklamala. Jakmile přečtu knihy, které mě nejvíc zajímají, hodlám v sérii s Beatrice Kaspary pokračovat... A dnes se pustím do Geminy. Už nevydržím čekat. Je to sice macek, ale zase se to čte opravdu pohodově, tak si myslím, že to nebude tak trvat...


V rámci toho, že pro každou sérii si vytvářím bannery, které na netu nenajdu, dala jsem opět k dispozici další moje pokusy. Nejsou nijak krásné, ale třeba někoho zaujmou. Však to znáte. Mrkněte na mém druhém blogu :-)


Po delší době na blogu najdete i soutěž. Tentokrát o dvě menší knížky od Epochy. Došlo totiž k chybičce a poslali mi dva kousky jiné, než jsem chtěla. Po domluvě mi je nechali, ať udělám soutěž. Přidávám k tomu i nějaké záložky :-)


Včera proběhla oslava mých narozenin, které jsem měla minulou sobotu. Když se totiž člověk snaží zesynchronizovat více lidí, tak je to těžké. Každý má volno nějak jinak (hlavně já skrz směny), takže to vyšlo až na teď... Udělali jsme si gyros, nacpali břicha vším možným, včetně dortu :-) A dostala jsem samé užitečné věci. Po vánocích jsem si dělala srandu, že bych příště chtěla akušroubovák, protože doma kutím (například jsem si dělala knihovničku) a všechno šroubuji ručně, což je opravdu vysilující. Takže jsem ji jako překvapení dostala k narozkám :-D To se bude pracovat :-P Pak jsem dostala nože, těch jsem taky moc neměla a pak už penízky (použiju na křeslo) a kupony na knihy. Takže samé super dárky :-)




Dnešek už mám, kromě výletu do ikei, spíše oddechový. Trošku jsem poklidila (jen to nutné :-D), zkoukla film, dočetla knihu, nachystala nějaké články... Potřebovala bych nápady na oživení blogu, naučit se hezky fotit, ať vás nezahlcuji těmi hrůzami a ještě hromadu dalších věcí. Mám velké dumání. To si však nechám na jindy, až mě osvítí... Tak nějak nevím co s večerem, zvlášť když zítra mě čeká zase práce, nejspíš telka jako kulisa nebo kniha... A jak jste se měli vy? Co máte nového a co čtete? :-)

Přírůstky

  • Okno do času



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Opožděně vše nejlepší :) máš naproto nádherný dort.
    Illuminae a Gemina mě také hodně lákají... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Také přeji opožděně všechno nejlepší! :)
    Gemina vypadá skvěle a Pět si taky musím někdy sehnat. :) :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne