MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 ledna, 2018

Po této sérii jsem pokukovala poměrně dlouho. A také tak dlouho jsem dokázala odolávat. Až jednoho dne se rozhodli v Knižním klubu to dát do katalogu za cenu pod stovku a při mojí úchylce to bylo jasné, že? :-D

Recenze - MemoRandom | UltiMatum

MemoRandom

  • MemoRandom
  • UltiMatum  

Tato rubrika vznikla jako přehled především pro mě. Sice by bylo stejně fajn to mít napsané někde v notýsku, ale takhle to mám hezky přehledné, nafocené a přístupné z jakéhokoli místa planety :-P Sranda. Tak jo, původně jen pro mě, ale časem i trošku pro vás ;-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. Od autora mám teď doma novinku Konec léta a jsem na ni hodně zvědavá. Tyhle dvě jsem nečetla, ale před nějakou dobou jsem od něj četla Game. Nebylo to špatné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, me uz kdysi strasne zlakaly ty obalky a tak jsem si zjistovala info a tohle jsou jediny jeho knihy, ktery si vybavuju :-D

      Vymazat
  2. Teda... Tuhle sérii vůbec neznám :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja na to koukala porad v praci... :-) takze ji znam asi odtud

      Vymazat
  3. O téhle sérii jsem vůbec nikde neslyšela. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Knihy neznám, ale ty obálky jsou luxusní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se k neznalcům, sérii vidím poprvé, ale jsem za Tebe ráda, že máš zkompletováno :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle sérii se taky docela dlouho chystám :) Škoda že jsem nevěděla o té akci pod 100,- :D to už bych ji měla doma :) Hezké čtení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je škoda, psala jsem to i na fb... tak snad ještě někdy bude akce :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne