MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 prosince, 2017

Rok s knihou 2017

sobota, prosince 30, 2017 8 komentářů
Letos jsem se opravdu snažila omezovat nákupy knih. Bylo to hodně těžké. Přece jen mám doma nasysleno příliš nepřečtených kousků a je potřeba s tím něco dělat. Proto už nějakou dobu kupuji hlavně další díly sérií, které doma čekají na doplnění. A jak to dopadlo? No, hádejte...

Koupené 


Recenze

Kráska a zvíře, klasická pohádka a kouzelné omalovánky   Alenka v říši divů - omalovánky   Sněhurka - omalovánky

Výhry



Darované + narozeniny

 

Vánoce


Celkový počet nových knih: 119 papírových knih, 8 e-knih, 3 omalovánky

Koupené: 88, recenze: 32, dárky, výhry a zdarma: 10


Je toho hodně. Já vím :-D Jak jste dopadli vy?




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Musí být nádherné vidět všechny ty knihy takhle pohromadě, asi bych si to měla také začít zapisovat...:-D Z hlavy to nedám, ale já to měla letos taky hodně knižní. :-) K Vánocům jsem dostala rovnou 26 knih! :-) A také jsem si jich 10 vybrala na megaknihách za nejaktivnější recenzanta, to bylo někdy v říjnu. A sem tam jeětě určitě probíhal nějaký nákup, narozky a tak. Myslím, že by to mohlo být kolem 50 knih letos, ježiši to je až strašidelný...:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle sepsané a shrnuté to vypadá skvěle. Kolik člověk za jeden rok dokáže nashromáždit knih. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Skvěle shrnuté. Opravdu hodně knížek, já tak vášnivý čtenář zatím nejsem, pomalu ale jistě se ke čtení za se vracím, ale moje knihovna už se dost rozrůstá jak ve čtečce tak v papírové podobě. A to nemluvím o knížkách, které si plánuji půjčit od kamarádek. Ty máš pěknou sbírku a mnoho knížek mě zaujalo.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já ze začátku taky nebyla, než se z toho stala závislost... :-D

      Vymazat
  4. Já jsem si to zatím nepočítala, ale brzy se na to také vrhnu a myslím, že na tom budu nějak podobně :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne