MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 listopadu, 2017

Měsíc s knihou - říjen

středa, listopadu 01, 2017 8 komentářů
Říjen se ukázal jako opravdu povedený měsíc. Jak na knižní přírůstky, protože jsem získala spoustu krásných knih (na některé jsem se hodně těšila), tak i na přečtené knihy. Sice mám teď poněkud víc volna, takže bych mohla stihnout víc číst, ale paradoxně jsem nějaká lenivá a tak to flákám.  Ale jsem ráda i za těch pět knih, co jsem zládla...


Pojďme se teda podívat na ty novinky. Jako první ukážu tři recenzáky z tohoto měsíce. Poslední dívka, slušně vyvedený thriller, kterému chyběl jen kousíček, abych ho ohnodnotila naplno. Nicméně opravdu stojí za přečtení. Pak A zrodí se píseň, třetí díl Kostičasu. A nakonec velice očekávaný průvodce Jak se točí Cizinka. Na ten jsem se klepala nejvíce :-)



Následuje Královna Alžběta, prozatím poslední úlovek z Levné knihy. Jde už o třetí kousek od této autorky, co mám doma. Takže bych se do toho měla asi už pustit. A pak Hlasy. Ty jsem si objednávala v rámci nového členství v Knižním klubu.


Na úplný konec dvě knihy, které jsem si vzala při příležitosti objednávky pro mamku. Když už něco beru, tak toho využiju. Konečně mám doma třetího ilustrovaného Harryho. Teď už počkat další rok na nový díl a tím mi bude pokračovat i re-reading, který jsem loni nebo předloni započala. A pak ještě Křišťálové království, poslední díl série...


A co nového jste si nastřádali za měsíc vy?

Celkový počet nových knih: 7 papírových knih, 0 e-knih

 

Přečtené knihy




Celkový počet přečtených stránek: 1728



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Čteš jako o závod :) Četla jsem Plamen v temnotě a jsem nadšená :) Tu sérii mám vážně ráda :) Hezké čtení i v listopadu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. popravde bych to dokazala rychleji, kdyby se mi chtelo... :-) a dekuji

      Vymazat
  2. Strašně se těším až doplním ilustrovanou HP sbírku o Vězně. Je to snad můj nejoblíbenější díl a líbí se mi i nejvíc zatím obálkou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt krásný měsíc. Poslední dívka mě také hodně láká. A musím už začít kupovat ty ilustrované Pottery :) Měj se hezky, ať je co nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilustrované knihy HP si budu přát k Vánocům, je to nádhera! :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne