MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 října, 2017

I já jsem objevila tyto skvělé figurky, které se mi líbí. Sice si nemyslím, že budu mít někdy to štěstí a některá z nich si najde cestu ke mně, ale tady je výběr těch, které bych brala. Pro dnešek Harry Potter, jak jinak :-)

Co bych si přála ke knihám - záložky, placky, věci do knihovničky apod... Projekt z mé hlavy :-)

    • Remus Lupin
    • Hermiona s obracečem času
    • Harry s Pobertovým plánkem
    • Ginny Weasley
    • Profesorka McGonagall





    Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

    Lucy Lillianne
    V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

    11 komentářů:

    1. Na tyto postavičky si také dělám zálusk! :D Hlavně tedy na Ginny a Lupina. Harryho už mám dvakrát. :D A dokonce jsem si je našla za lepší cenu, než jakou mají na Blindboxu. :D Pokud znáš eBay, tak tam. :)

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Znám, ale já v zahraničí neumím nakupovat. To musí vždycky brácha :-D

        Vymazat
    2. Na tyhle figurky narážím poslední dobou hrozně často - a taky bych je hned brala, i když asi ne zrovna tyhle konkrétní :)

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Harry je moje srdcovka, takže jako první figurky bych brala jakoukoli z tohoto příběhu :-)

        Vymazat
    3. Také poslední dobou po těchto postavičkách pokukuji. Snad Vánoce? :)

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. jezisek by musel dostat presne instrukce a i tak je to s velkym otaznikem :-)

        Vymazat
    4. Postavičky vyzerajú skvele, na druhej strane je ich tak veľa, že keby som chcela mať všetky čo sa mi páčia, tak musím rozpredať všetky svoje orgány :D Takže sa radšej držím kníh a postavičky obdivujem na fotkách :D

      OdpovědětVymazat
    5. Věděla jsem na tenhle článek neměla klikat a stejně jsem to udělala :D Jedna figurka stojí jako knížka, což je fakt hrozný :D A ještě jsou snad ke všemu a ve všech možných provedených. Vážně nechápu, kde na to berou Američani peníze. Já mám jen Draca a to proto, že jsem ho dostala :D Každopádně mít miliardy, neváhala bych a zkoupila všechny Harry Potter figurky a pak i další. Jsou prostě úžasní! Achjo... :D

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. ja nemam zadnou... a je to opravdu hruza ty ceny, to si radeji koupim knihu...

        Vymazat
      2. Asi tak :D Chtělo by to nějakou spolupráci, která by nám je zajistila :D

        Vymazat

    Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




    @lucylillianne