MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 září, 2017

Je to tak, je září a my máme zase třičtvrtě roku pryč. Tak mě napadlo, proč si ten rok nerozdělit na dvě poloviny a podívat se na to, jak ho zvládám... Na začátku roku jsem si usmyslela, že přečtu celkem 70 knih. Předchozí roky jsem na to vůbec nedosáhla, chtěla jsem si proto nasadit vyšší laťku a donutit se. Chyba lávky. Už v polovině roku bylo jasné, že jsem pět knih za plánem a tak můj sen, dosáhnout nového milníku, se tak nějak vypařil. Nevěřím tomu, že by se mi to podařilo dohnat, na to je docela pozdě.

Nicméně na konci června jsem měla pokořených třicet knih, což je tak nějak moje norma. Kdybych nebyla líná, zvládala bych toho víc, ale já se taky ráda věnuji jiným věcem a pořád mě napadají nějaké blbiny, takže kolikrát jde prostě kniha stranou a já se pouštím do něčeho naprosto odlišného. Takže skóre tedy bylo třicet knih a celkem to bylo přes dvanáct tisíc stránek. Páni, takhle to na druhou stranu nezní vůbec špatně :-D

Když si vezmu do parády přírůstky, je to hotová pohroma. Jen za prvních šest měsíců letošního roku jsem dotáhla domů šedesát šest knih. Samozřejmě jsou v tom i e-knihy a recenzáky. Ale i tak... Prostě nahromadím domů více knih, než jsem schopná přečíst. Tím pádem nejsem jen knihomol, ale i sběratel a sysel :-D

A teď se už podíváme na hodnocení přečtených knih...

5 hvězdiček




4 hvězdičky




3 hvězdičky




2 hvězdičky

žádné :-)


1 hvězdička

žádné :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Ze zmíněných jsem četla jen Illuminae, Marcelo ve skutečném světě a Erebos a všechny se mi líbily :) Mně se goal (85 knih) na goodreads většinou daří splnit, letos mám předstih nějakých deset knih dokonce, tak mám radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou máš dobré skore.. :D Já si řekla, že přečtu jen třicet knih, protože minulý rok jsem nepokořila ani těch padesát, co jsem si usmyslela, ale nějak to v dobrém slova smyslu nevyšlo a už teď mám 43. přečtených knih.. :D Nějak se nedokážu odtrhnout a čtu si třeba i v autě, je to holt dobrý relax a vysoce návykový koníček.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou mě se líbí, že nejsi jen zahrabaná v knihách, ale máš taky jiné koníčky a aktivity :-) Jinak z výše zmíněných knih jsem četla jen Illuminae ze kterého jsem byla nadšená a strašně se těším, až mi Ježíšek donese Geminu :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zabavit se i jinak umím. Jen to mám všechno aktivity doma :-)

      Vymazat
  4. Hele, mně můj plán taky úplně nevychází, ale co se dá dělat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Baví mě číst tahle tvá shrnutí :) Četla jsem akorát Erebose a toho jsem myslím hodnotila 4 hvězdičkami. Právě čtu Zradu, zatím mě to baví :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne