MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 srpna, 2017

Začátek týdne nezačal zrovna slibně. Bylo mi oznámeno plánované zvýšení nájmu. Takže si dokážete představit, že moje dobrá náladička odplula ta tam... Tím pádem i odkládám rozšiřování knihovničky, protože momentálně řeším možnosti bydlení a co dál. Proto jsem stávající knihy přeskládala, většina z vás už asi viděla fotky na facebooku, když jsem se ptala na vaše názory, šlo o to, že jsem knihy začala skládat i na ležato. Zatím je to v prvotní fázi a přemýšlím nad dalšími úpravami, každopádně dobrou zprávou bylo, že jsem ušetřila celý regálek :-D Zkoušela jsem i to, co obvykle nemám ráda, tedy že jsem knihy posunula dál od kraje. Tohle je moje maximum, i tak trpím, protože jsem na tohle puntičkář a knihy jsem doteď měla jako podle pravítka zároveň s okrajem... :-D




Ale jak říkám, zatím je to v testovací fázi, stále se tomu snažím přijít na kloub. Sice si možná klepete na čelo, že do toho pořád rýpu, ale s mými nervy za poslední dobu je to jediná věc, u které opravdu vypnu a relaxuji :-D

V týdnu konečně skončila narozeninová soutěž, ve které byla opravdu hojná účast. Dalo by se říct hodně nečekaná a především asi nejvyšší za celou dobu fungování blogu. Možná to vypovídá o tom, že bude lepší soutěže soustředit na tyhle drobnosti. Na knihy stejně nemám :-P Podle zprávy má výherkyně už balíček doma, takže všechno je v pořádku. A já začnu spřádat plány na předvánoční soutěž, což už koneckonců bude velice brzy, že? :-)

Od bráchy jsem dostala obrázek na malování olejovými barvami. Je to rozdělené na políčka a každé má svoje číslo. Podle toho budu malovat. Vypadá to na dost velkou piplačku, je tam toho opravdu hodně. Ale těším se na to a nejraději bych začala hned. Ale čekám ještě na rám, abych mohla začít. Snad se dočkám :-)


V půlce týdne se mi podařilo dočíst Rudý úsvit. Kniha mě nenadchla tolik jako jsem očekávala. Měla jsem dost protichůdné pocity a bylo opravdu těžké se rozhodnout, zda mě to spíše bavilo nebo odrazovalo... Ale detaily si můžete přečíst v recenzi. Nyní jsem začala Cestovatelku, se kterou by to mohlo jít opravdu rychle :-)


A když už jsme u knih. Veliká radost hned v pondělí byla právě díky již zmíněné krásce. Na Cestovatelku jsem se těšila neskutečně dlouho a konečně ji mám na recenzi. Třikrát hurá :-D


Kdysi jsem v Levné knize zahlédla tuto knihu, která mě zaujala, ale než jsem si ji stihla vzít, byla pryč. Nedávno jsem náhodou narazila v shopu, že ji mají opět mezi novinkami. Ihned jsem si ji objednala, abych ji zase neminula :-)


Včera jsem jela k mamce. Odpoledne byl nedaleko gulášfest, kde jsme se stavovali. Dali si gulášek. Bohužel 'výrobky' soutěžících byly k mání až za dvě hodiny, což se nám v tom parnu čekat nechtělo, takže jsme jeli zase domů. Večer jsme hodili na oheň makrely, které jsem neměla celou věčnost... Obvykle máme samé plátky masa a chtělo to prostě změnu...

Po sedmé jsem pak jela domů, už začínalo být dýchatelněji. Takže jsem dodělala model auta, který jsem začala před čtvrt rokem. Další mustang je konečně ve sbírce a už mi chybí jen dva... Fotky si můžete prohlídnout v článku.




No a dnes, hodlám být celý den doma. Oběd už mám udělaný a snězený, asi prasknu. Jakmile se mi podaří uklidit, půjdu zase číst, skládat knihy, koukat na filmy, cokoli u čeho vypnu a budu mít klid. Taky oběhnu vaše blogy, které jsem nestíhala... A jaký byl váš týden? :-)

Přírůstky

  • Cestovatelka
  • Královské intriky


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne