MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 srpna, 2017

Jak už jste si mohli v nadpisu všimnout, tento článek vychází jako taková oslava mého blogu, který vyšel na světlo světa už před 5 lety. Naprosto nepředstavitelné, protože s něčím takovým jsem ani nepočítala. Jak s tím, že blog bude fungovat tak dlouho, že mě to bude stále bavit, ale i s tím, že mi tak dlouho vydrží někteří z vás blog navštěvovat. Je to rozhodně nejdelší blogová činnost, se kterou jsem vydržela a hodlám v tom pokračovat.

Nejdřív tu uvedu i pár čísel, která mě velice těší... Za pět let má blog přes 51 000 návštěv, přes 259 000 zobrazení, 217 liků na facebooku, 110 pravidelných čtenářů, přes 1800 článků (a to i přes velké čistky :-D), přes 4500 komentářů a tak dále a tak dále. Nejsem sice mezi špičkou blogovací sféry, ale tahle čísla jsou pro mě jako poklad a jsem za každé z nich moc ráda.

A jako takové poděkování přináším soutěž. Možná některé zklamu, ale výhrou nebude žádná kniha. Jak jste si jistě všimli, trend blogových soutěží nějak upadl a jen výjimečně se objeví někdo, kdo soutěž udělá, natož o knihu či knihy. Myslím si však, že radost lze udělat více způsoby, takže ve výherním balíčku naleznete papírové knižní záložky mojí tvorby, jednu kovovou, pak záložky s podpisy, kartičky, něco na zub, čaje, lepítka a mnoho dalšího. Ty z vás, které to i přes absenci knihy zaujalo, čtěte dál :-)
 
  1. Soutěž bude probíhat od 7.8. do 21.8..
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Výherce (jednoho) budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, úpravení výhry, změna podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...). 

snad je vše na svém místě a funguje jak má, tak klikejte

Výherní balíček






Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

22 komentářů:

  1. Blahopřeji ke krásným pátým narozeninám a přeju ještě spousty dalších krásných let! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se také k blahopřání :) Pětka je krásné číslo...a do budoucna přeji ještě takových krásných čísel mnoho.

    OdpovědětVymazat
  3. Který knihomol by neprahl po nových záložkách, lepítkách a čaji? ♥

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu neuvěřitelně, všechno nejlepší k půlkulatinám :)

    OdpovědětVymazat
  5. WoW to už je taková doba? :-O Mazec. Každopádně stále žasnu nad tvou aktivitou (já se můžu jít zahrabat), kreativitou a chutí do překopávání HTML... Ta čísla nvštěvníků jsou úžasná, moc gratuluju. Určitě si zasloužíš i vyšší návštěvnost... Já se pokusím více komentovat..slibuju ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to prostě baví. Tak jako knihy. Prostě u toho relaxuji a odpočívám :-D

      Vymazat
  6. Jé to je hezká soutěž a blahopřeju k 5. výročí blogu. A přes 1800 článků? To je neuvěřitelný, je velmi obdivuhodné, kolik času věnuješ psaní blogu, málokdo to takhle dlouho vydrží :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. úžasná soužež ! Nádherné záložky a všechno. Můžu se zeptat jak je děláš? je to nádhera <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najdu si obrázek či obrázky, upravím podle svých představ. A pak si je nechám vytisknout odborníky. Není to moc drahé a ty záložky za to stojí :-)

      Vymazat
  8. Parádní soutěž :) A hlavně moc gratuluji k pátým blogovým narozeninám, to číslo je úžasné a ještě úžasnější, že tě blogování stále baví a jsi kreativní :)Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc a moc děkujeme, balíček je geniální a taky jsem se pobavila u poznávání knížek :))

    OdpovědětVymazat
  10. Pět let, to je jednoduše nádhera! Mě to zatím nikdy nevydrželo déle než dva roky :)
    Krásná čísla, rozhodně ti přeju, abys i nadále byla tak úspěšná :) A děkuji za krásnou soutěž - že chybí kniha mi rozhodně nevadí :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  11. Záložek a lepíků není nikdy dost - proto také zkusím své štěstí ;)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne