MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

05 srpna, 2017

Dnes trošku netradičně, protože nepůjde o typický článek. Mailem mi přišla nabídka zúčastnit se takové soutěže pro knihomoly, kdy každý zúčastněný může vyhrát peníze na knihy či čtecí koutek svých snů. Už dříve něco podobného probíhalo, ale já se nepřidala k davu. Tentokrát udělám výjimku, protože ceny jsou opravdu více než lákavé.

Pořadateli soutěže jsou knihkupectví Martinus a internetový obchod Biano. Každý zúčastněný bloger má přislíbenou poukázku na 500,- k nákupu u Martinusu. Dále máte možnost vyhrát 3000,- na knihy nebo dokonce získat svůj vytvořený čtecí koutek v hodnotě až 50 000,-. Docela lákavé, ne? Nedělám si naději na větší výhru, ale i ta poukázka bude krásná a navíc jsem měla možnost se podívat na opravdu hezké zboží...


A teď už k danému úkolu. Vybrat jsme si měli knihovničku, křeslo a pokud možno k tomu napsat i svůj knižní wishlist, knihy, které bychom si pak v daném koutku rádi přečetli :-) Po pravdě se z toho vyklubal nadlidský výkon. Vybrat křeslo mi dalo opravdu zabrat, protože nabídka je strašně veliká. Jelikož mám ráda jednoduchost, vybrala jsem si nakonec takové obyčejné šedé křeslo, které bych pak samozřejmě doplnila nějakými polštáři. Vyhovuje mi, že nemá žádné područky, tím pádem se tam můžu vyvalit dle libosti :-P Jsem obvykle typ člověka, který vyhledává jednoduchost a obyčejnost, žádné extravagantní kousky.

Knihovnu mám už vyhlídnutou dlouho, proto mě potěšilo, že Biano spolupracuje s Ikeí, kde po knihovně šilhám už asi dva roky :-) Vycházela by mi téměř ke stropu a na šířku by měla skoro tři metry... Případně se mi líbí i takový obyčejný regálek z Aska. Samozřejmě při mém počtu knih bych ho potřebovala vícekrát :-D Opět jen obyčejné druhy, nic zvláštně tvarovaného, míchaného s kovem a podobně. A můj výtvor, se kterým jsem si na počítači tak trošku vyhrála vypadá následovně...



Není to sice žádný luxus, ale líp už to neumím. Ještě si k tomu přimyslete plné regály a pochopíte moji myšlenku ;-) Vždycky jsem si přála mít celou stěnu v pokoji plnou knih, ale to je téměř nemožné, jak kvůli financím, tak nedostatku místa... :-)

A tady už mám jednotlivé výrobky, ze kterých se můj koutek skládá...

https://www.biano.cz/produkty/kresla?dotaz=Timo+II&puvodni-dotaz=K%C5%99eslo+Timo+II


A především knihovny Billy
https://www.biano.cz/produkty/knihovny?dotaz=billy&puvodni-dotaz=knihovna+billy https://www.biano.cz/produkty/knihovny?dotaz=billy&puvodni-dotaz=knihovna+billy

Případně regálky Bobby
Regál BOBBY 35-101-27

A co bych si v tomto koutku ráda přečetla? Pravděpodobně knihy, které mám letos ještě na seznamu a na které se neskutečně těším. Které to jsou? Například Cestovatelka, Říše bouří, Síla, Faja, A zrodí se píseň, Plamen v temnotě a mnoho dalších.... ;-) Na mém wishlistu najdete však dostupný výběr těch kousků, které lze u Martinusu pořídit.

Cestovatelka Říše bouří Síla
Faja A zrodí se píseň  Plamen v temnotě

A to je asi tak všechno. Takže děkuji pořadatelům za možnost se zúčastnit. A čtenářům radím, zkuste to taky, nic za to nedáte :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Jsem ráda, že nejsem jediná komu dal výběr křesla pořádně zabrat :D
    Super čtecí koutek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to naozaj super, tiež by som chcela mať jednu stenu plnú poličiek s knihami, takže ťa úplne chápem. Kreslo vyzerá super, ja síce skôr dávam prednosť práve tým opierkam, takým čalúmneným, aby som sa mohla oprieť aj inak, ale u každého to je inak :D Každopádne aj kreslo je super a celkovo by to vyzeralo určite pekne, najmä s tými knihami :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný článek :) Ten čtecí koutek vypadá parádně, tam by se to četlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to velice lákavě. Brzy musím článek sesmolit! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nakonec se do článku budu taky pouštět :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. A máš blog? Musíš si na biano vybrat křeslo a knihovničku a sepsat k tomu článek. O svém vysněném koutku. A pak si musíš udělat wishlist u Martinusu. Všechno sepíšeš, vložíš odkazy a hotovo :-)

      Vymazat
  7. Pěkné :) Na Sílu, Faju, A zrodí se píseň, Plamen v temnotě se taky neskutečně těším :) Jinak jsem teď článek taky zveřejňovala. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne