MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 července, 2017

Viděla jsem... #124

čtvrtek, července 06, 2017 4 komentáře
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster poster

Skrytá čísla
Moc pěkný film o tom, že v době, kdy to nebylo ani možné, se mohly černošské ženy zapojit do vesmírného programu NASA díky svým výpočtům a matematice. I když cesta byla trnitá, udržely se a rozhodně přinesly pokrok a to hned ve více věcech... Dodám jen, že doba to byla dost přísná a nepřátelská.

Moje hodnocení:
CSFD


Moje tlustá řecká svatba
Po pravdě jsem čekala něco víc. Šlo o průměrnou blbinu, která chvílemi postrádala hlavu a patu, hlavně při vývoji hlavní ženské postavy...

Moje hodnocení:
CSFD


Sully
O této události vím jen díky tomu, že se natáčel film a to jsem ke všemu znala jen o čem to mám být. Detaily mi poskytl právě až film. Příběh ze života, podle skutečnosti, se zápletkou okolo letecké havárie...

Moje hodnocení:
CSFD


Kong: Ostrov lebek
Další z mnoha variací na téma obří gorily a ztraceného ostrova. V tomto případě jsem měla jedinou radost asi z Toma, i když jeho role taky nebyla bůhví co. Kong samotný vypadal hůř než v předchozí verzi. Vojáci předvedli svůj klasický intelekt 'střelíme všechno co se hýbe'. Samuel L. Jackson opět v roli totálního magora... Takže nakonec hodně podprůměr...

Moje hodnocení:
CSFD


Král Artuš: Legenda o meči
Čekala jsem cokoli, ale takovou blbinu ne. Absolutně nechápu to vysoké hodnocení na databázi. Film byl totálně o ničem, nic moc hudba, která by se k danému žánru hodila, některé kostými mi taky nesedly... Magie byla nevyužita, nejdřív se zdála jako příliš slabá, aby nakonec byla předvedena v silnějším spektru, takže jsem nechápala, proč to nepoužili ihned... No prostě hrůza.

Moje hodnocení:
CSFD


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Na "Skrytá čísla" se také chystám! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda byla naopak z Ostrova lebek naprosto nadšená. :) Strašně se mi to líbilo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se líbila více ta předchozí verze s Naomi Watts...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne