MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

09 července, 2017

Shrnutí týdne #156

neděle, července 09, 2017 2 komentáře
Ahoj, máme tu opět neděli, konec týdne a tak je na čase se podívat, co se tu všechno za tu dobu stalo... V první řadě jsem se, vzhledem k blížícím se pátým narozeninám blogu, rozhodla pro pár úprav. Původně jsem zvažovala celkovou změnu šablony, ale dala jsem do ní tolik práce, že prostě nemám sílu se jí jen tak zbavit :-) Tím pádem jsem se zaměřila na detaily a začala měnit jen menší věci, články a tak dále.

K jakým změnám zatím došlo?
  • Zmenšila jsem nadpisy článků a v menu, aby nepůsobily tak obrovsky. Není to sice až tak moc poznat a je to jen drobná změna, ale je pravda, že velké nadpisy to trochu kazily...
  • Slider v menu taky došel k malé změně. Lehce jsem ho zpomalila. A navíc jsem jako text začala používat úryvky z mých recenzí...
  • V zápatí jsou nově odkazy na facebookové skupiny. Snažím se je trochu více propagovat a navíc jsem se rozhodla i věnovat knižním novinkám. Je to hodně náročné, udržovat tento přehled a aktuality, ale budu se i nadále snažit...
  • Zkrátila jsem délku některých článků, hlavně recenzí. Nyní nebudete muset tolik listovat blogem.
  • Poslední úpravou ve vzhledu jsou podobné články, které najdete na konci každého článku. Vždycky tam byl jen obrázek a název článku. Nyní tam najdete i úryvek.
  • Co se týče obsahu blogu, knižní přírůstky budou vycházet v těchto týdenních shrnutích, kde je zmíním a vyfotím, detailněji pak v každém měsíci s knihou, kde mimo jiné vidíte i seznam přečtených v daném měsíci. Díky tomu si zmenším počty článků, aby jich nebylo tolik... Začínám i některé články spojovat a vydavát zároveň, jako například knihy a jejich záložky atd... Akce a soutěže jsem se zatím rozhodla vydávat i tady na blogu. Návštěvnost tam není malá, tak mi přijde zbytečné to mazat. 
  • Předělala jsem seznam blogerů. Všechno je vloženo do tabulky, aby byly jednotlivé odkazy přehlednější... Další předělávky jsou stále možné :-)

A teď mimo blog... V tomto týdnu jsem stihla přečíst dokonce dvě knihy. I zázraky se občas dějí :-D Docela se těším na dovolenou, až bude více volného času. Musím mít dobrou ruku, abych si vzala opravdu dobré knihy, které slupnu jako malinu :-P Ale zpátky, přečetla jsem Nedej se, které bylo zajímavé, ale příliš mě neohromilo. A to v podstatě platí i o Mlhovině, která slibovala a slibovala, ale vyklubala se z ní docela průměrná sci-fi.



Rozhodně se ale neválím stále v knihách. Stihla jsem zkouknout nějaké zajímavé filmové projekty, tedy i některé méně dobré. Každopádně se můžete podívat na článek, tentokrát je s pěti filmy, které jsem za posledních pár dní viděla. Znáte? Jak se vám líbily?

poster poster poster poster poster


Jinak se toho moc nestalo. Týden uběhl neskutečně rychle, ani jsem to nestihla postřehnout. Ve středu jsem byla posedět s holkama ve městě. Lákaly mě na horké maliny, ale já odmítla, dala si jen pití, protože jsem hned večer šla s rodinou na večeři. Dala jsem si farmářský špíz. To byla mňamka. V pátek jsem měla volno v práci, ale byla jsem na brigádě a pak večer k mamce. Vylítat Maggie a zase grilovačka :-D No, dávám si pěkně do nosu, jen co je pravda :-P

A to je už opravdu asi vše. Uvidíme, co dalšího nám přinese týden nový. Vám přeji hezkou neděli a myslete na mě, dneska mám odpolední až do devíti... A nezapomeňte mi napsat, co je nového u vás :-)


PS: Jelikož jsem s úpravami blogu ještě neskončila a budu se stále snažit o nějaké změny, máte možnost se k mému blogu vyjádřit v tomto dotazníku. Je dobrovolný, ale za každý názor budu ráda, ať vím, kterým směrem se mám zaměřit... Děkuji :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Moc pěkné shrnutí :) Právě okukuji ty úpravy blogu :) A dvě přečtené knihy za týden je pěkné skóre :) Mlhovina mi také přišla nakonec spíše průměrná a vlastně celá série :) Přeji hezké čtení i v tomto týdnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatim jsou to male zmeny, nez naberu novou inspiraci... :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne