MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

13 června, 2017

Knižní přírůstky #154

úterý, června 13, 2017 12 komentářů
Dneska mám zase převelikou radost. Vím, nestíhám číst tolik jako nakupovat, ale ty nové knihy mě vždycky tak strašně potěší :-D První je balíček, který jsme si společně objednávaly s kolegyní. Tam jsem si vybrala další knihu Jane Austen, bohužel se mi podařilo koupit vydání v pevné vazbě a ostatní knihy doma mám v měkké. Ale co už teď... Pak další díl k sérii Amandy Hocking a Mr. Holmes, který byl ve výprodeji za asi 69,-... Na druhé fotce můžete vidět další dva výprodejové kousky a to Věk X. Moje první seznámení s touto autorkou :-P A na poslední fotce knihy z bazaru. Přesněji je chtěla Vendea darovat na letošním SK, ale jelikož jsem nejela ve stejný den, byla tak hodná, že jsme se domluvily na poštu :-) Konečně mám tuto sérii doma....





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Holmse mám rozečteného. Líbí se mi, jen jsem potřebovala číst teď věci na recenze. Jsem zvědavá, co na něj řekneš ty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se na nej tesim, mam jeste v knihovnicce Umeni v krvi... :-)

      Vymazat
  2. Políbená ledem má strašně hezkou obálku :-) Ať se knihy líbí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Richelle Mead je moje oblíbená autorka ♥ Věk X mám doma, ale ještě jsem se k němu nedostala.

    OdpovědětVymazat
  4. První setkání s Richelle? Cože to? :O :D
    Zrovna Věk X je každopádně autorčina nejkomplikovanější série a je to něco úplně jiného, než normálně píše, takže pokud by se ti nelíbila, určitě ji nezatracuj a dej šanci ještě něčemu jinému. ;) Já od ní naprosto miluju Vampýrskou akademii a Sukubu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O akademii jsem taky uvažovala, ale uvidím, tady mě především přesvědčila cena a pouhé dva díly...

      Vymazat
  5. Ty musíš mít nějakou superschopnost na vyhledávání výhodných koupí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne, ale sedím u toho pořád a hledám a sem tam to je štěstí :-P

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne