MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 května, 2017

Viděla jsem... #122

sobota, května 20, 2017 8 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster

Inferno
Knihu jsem zatím nečetla a vůbec nevím, kdy se mi k ní podaří dostat. Tak jsem si řekla, že zatím zkusím film. Abych se k tomu vyjádřila, další dobrodružství Roberta Langdona se opět týká nebezpečí pro celé lidstvo a hlavně historie. S ní je vždycky všechno spojeno. I tento díl se mi líbil, nicméně velkou chybou Dana Browna je, že se mu ve všech příbězích opakují tytéž prvky a tím se to stává tak trochu nudou. Takže nakonec to beru jako takový průměr...

Moje hodnocení:
CSFD


Ghost in the Shell
Stereotyp světa budoucnosti se všemi těmi roboty a technologickými vylepšeními, kdy města vypadají jako obrovská skládka plná reklam... To už začíná být dost ohrané a nudné. A ke všemu jednotlivé technologie ani nejsou stejně vyspělé. V tomto filmu vidím víc zadrhelů než bylo hezké...

Moje hodnocení:
CSFD



Vesmír mezi námi
Na csfd má film pouhých 63 procent. Obvykle se po takových filmech nedívám, ale nadchlo mě prostředí vesmíru a navíc jsem zjistila, že tam hraje Asa. Tak jsem si řekla, že to risknu, případně to prostě bude blbost. Hm, nechápu ta špatná hodnocení, protože když přivřu oči nad tím, že jde o takovou teen romantiku, tak mi to přišlo dobré :-)

Moje hodnocení:
CSFD


Logan: Wolverine
Takhle asi nikdo hrdiny vidět nechce. Většina z nich už dávno neexistuje. Zůstal jen temný a depresivní příběh, plný nudy, zbytečnosti, krve (to tu fakt ještě nebylo) s příliš mnoha otazníky. Vůbec nechápu smysl tohoto filmu, ani nechápu, do jaké časové etapy ho zařadit. Natož to, jaktože tu byl opět Charles a podobně... A co měl sakra znamenat ten konec?

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Za mě byl Logan naprosto dokonalý a rozhodně nejlepší ze všech X-Men filmů.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me rozhodne ne, uz to nemelo nic spolecneho s temi puvodnimi komiksy :-(

      Vymazat
  2. The Space between us bolo úplne super. Tiež sa mi páčilo to prostredie, filmy o vesmíre, aj keď sa ho týkajú len okrajovo, mám rada. A boli mi sympatickí aj hlavní hrdinovia.
    Ghost in shell bolo tak na prd? Ach jaj, to som chcela vidieť, no škoda. :D
    No najbližšie sa teraz aj tak najviac teším na Wonder Woman <3 <3 A ešte som nevidela ani Strážcov galaxie 2 :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden film jsem neviděla, ale určitě se časem chystám na Logana, tak jsem zvědavá, co na něj řeknu. Mrzí mě, že se ti nelíbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohuzel uz to nezapadalo ke zpusobu zfilmovani k predchozim dilum :-(

      Vymazat
  4. Kromě Inferna mi žádný z filmů nic neříká a ani si nemyslím, že by mě bavily. Možná to Inferno, kdybych fakt nevěděla na co se dívat, ale už z Andělů a démonů jsem nebyla tak úplně nadšená :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ony mi ani ty knihy Dana Browna neprijdou zrovna jako byhvi jaka pecka

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne