MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 května, 2017

Shrnutí týdne #148

neděle, května 14, 2017 čeká na komentář
Týden jsem začala volným pondělím, konečně to vyšlo i na mě a měla jsem díky tomu prodloužený víkend. Takže samozřejmě jsem se flákala, četla, stavěla modely (už mám čtyři rozdělané) a koukala na filmy. Po dlouhé době, protože poslední dobou věnuji většinu času knihám a všemu okolo nich a filmy a seriály, natož něco dalšího, jde poněkud stranou... Zbytek týdne byl bohužel pracovní, každý den od desíti skoro do sedmi, takže jsem nestíhala téměř nic.

Co se týče čtení, teď jsem ztratila trošku tempo, ale v květnu na mě čeká spousta zajímavých knih, na které se těším, tak snad se mi podaří zase naskočit na jedoucí vlak. V poslední době jsem například dočetla recenzní Válku zrcadel a ihned jsem se pustila do Frosta. Na cestě už bych měla mít Bez srdce, takže celá natěšená už na knihu čekám. A dnes jsem si napsala o další dva recenzáky. Nevím jak to budu stíhat, ale jelikož některé spolupráce neposílají ihned, tak snad to bude v pohodě...

Pátek jsem se vydala na Svět knihy, který jsem si letos náramně užila. Bohužel jsem zase neviděla všechno, co se dalo zkouknout, což je škoda. Tak snad příští rok to bude lepší. Už se do toho pomalu dostávám :-P. Jen když člověk jede sám, tak to prostě není úplně ono... Co se týče samotné akce, s tím jsem spokojená a shrnutí mých dojmů a zážitků už najdete v sobotním článku. Jen mě mrzí, že jsem neviděla akvárium, sochy v lapidáriu a tak podobně.


Příště to bude chtít ještě den po akci na aklimatizaci, protože ještě teď se vzpamatovávám, teprve teď si sklízím věci z celého dne a navíc mě všechno z těch těžkých tašek bolí... Takže když jsem přišla do práce, myslela jsem, že nic nezvednu :-D

Chtěla bych vám připomenout stále probíhající soutěž, která končí posledním dnem v měsíci. Dávejte si opravdu pozor na ty odpovědi. Docela nevím, jak budu vybírat jména na losování, když si nedáváte pozor na zadání. S takovou mi vypadne polovina lidí... Tak prosím nespěchat a pořádně koukat... Po skončení soutěže to s vámi asi trochu proberu, zkusím se optat na váš názor a vysvětlím vám, v čem je problém, třeba mi poradíte, jak situaci vyřešit.

Dneska mě ještě čeká práce, jsem tam až do konce, takže proto tento článek tak brzy. Musím zpracovat ty hromady věcí, co mi tu všude leží, naskládat knihy do knihovničky. Zítra volno, ale chystáme se s mamkou navštívit ikeu, takže hrozí nálet na Levnou knihu :-D A taky si musím jít vyzvednout na uloženku můj čtecí polštář ♥ Už se těším, až ho vyzkouším :-)

Tak vám přeji hezký zbytek neděle a já se pokusím tu práci nějak přežít, abych si užila pondělí... Hojte :-)



A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne