MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

11 května, 2017

Jedu do Prahy...

čtvrtek, května 11, 2017 2 komentáře
Jak většina z vás postřehla, nakonec i letos jedu do Prahy na Svět knihy. Po velice dlouhém rozmýšlení jsem se odhodlala, že pojedu. Pět dní před začátkem akce. Takže všechno probíhalo docela na rychlo. Už teď mám hrůzu, že jsem na něco zapomněla, nebo že se někde ztratím. Ještě nikdy jsem nejela vlakem takovou dálku sama. Jsem ostuda, vím to... Tak žádné řeči :-P

Takže, jedu zítra brzy ráno a budu se modlit, aby nedošlo k žádnému zpoždění. Hned od deseti hodin až skoro do dvou mám dvě besedy a dvě autogramiády. Tentokrát chci z této akce něco mít, kromě nákupu knih. V podstatě jsem se rozhodla jet jen kvůli nakladatelství Epocha, díky kterému bych měla získat hned tři podpisy. Jednak bych chtěla trošku zapracovat na těchto knižních 'suvenýrech' a sem tam, když to půjde mít i nějaký ten 'škrkanec' od autora... A také, jelikož se budu snažit více číst české knihy, mám příležitost hned tři z nich okoukat :-D Mimochodem, máte někdo návod, jak si třeba něco nechat podepsat od zahraničního autora?

Co se týče dalšího programu, příliš věcí mě nezaujalo, takže po tomto čase už mám volnou zábavu, tak říkajíc... Měla jsem strach, že bych to za necelé dvě hodiny nestihla obejít, což bych asi vážně nezvládla, tak jsem si posunula vlak, abych se nemusela honit. Doufám, že i když jedu v pátek, že tam nějaké ty blogery potkám. Visačku mám s sebou, i když nevím, jestli ji vytáhnu. Pak musím zaskočit pozdravit nějaké spolupráce, pokud najdu odvahu... Znáte to...

Knih moc kupovat nechci, kvůli autogramiádě mám naplánovaný akorát Areston a pak jsem uvažovala o Naslouchači, když má vyjít ten další díl. Možná knihu nebo audioknihu pro mamku a pak se spíše krotit. No uvidím, co si na nás nachystali, jestli nějaké hezké slevy nebo i výprodeje :-)

Takže si jdu dobalit bágl, nachystat věci, nesmím zapomenout knihy na podpisy... A zítra hodně energie :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne