MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

12 února, 2017

Shrnutí týdne #135

neděle, února 12, 2017 4 komentáře
Ten týden zase tak strašně utekl, až to není možné. Nicméně mám radost, že jsem se konečně dočkala dovolené a tak jde práce bokem a hlavně pryč z mojí hlavy. Budu se snažit číst co to půjde a navíc po dlouhé době mám v plánu i trochu více filmů. Už jsem na tom začala pracovat a příští týden určitě bude zase další článek s takovým menším hodnocením zkouknutých filmů... Ale nyní se mrkneme na to, co jsem za těch pár uplynulých dní zase stihla...

Například se mi povedlo přečíst dvě knihy v jednom týdnu, jo, zázraky se ještě dějí... Šlo o Hvězdy nad hlavou a V pasti. Obě knihy značně povedené a rovnou říkám, že česká kniha mě více než zaujala a potěšila. Ale více se už dočtete v recenzích...


Trochu více jsem i koukala po bazarech a sháněla nějaké knihy. Začínám tomu přicházet na chuť, protože je pravda, že na tom hodně ušetřím. Tento týden jsem si sehnala knihu Inkarceron. A další jsou na cestě... Četli jste? Co na ni říkáte?


Co se týče dalšího čtení, momentálně jsem se vrátila ke Královně ohně. Jakmile ji pokořím, asi to budu muset oslavit :-D Dává mi totiž docela zabrat, bichle jedna. A mám domluvené recenze, tak ty snad dojdou také příští týden. Ty bych ráda dočetla do konce dovolené, ať to moc nenatahuji, mělo by jít spíše o takové jednohubky, tak uvidím... Každopádně od začátku roku mi jde čtení poněkud pomalu, tak doufám, že vy jste na tom o mnoho lépe.

Dneska jsem dělala trochu pořádek v knihovničce a stále přemýšlím nad jejím přeskládáním. Něco málo jsem už provedla, ale možná to zítra udělám komplet znovu. Někteří jste mi psali, jakým způsobem to vedete doma vy, tak třeba nasbírám inspiraci a něco vymyslím i sama... Asi to prostě všechno vytáhnu a budu postupně skládat zpět a zkoušet různé kombinace, než přijdu na tu správnou. A pak se s vámi opět podělím o fotku a počkám si na názory :-P

Tak se s vámi loučím, jdu zase na něco koukat, ať si to volno užiju naplno :-D Opět jsem toho stihla minimum, ale to vůbec nevadí... Jak jste se měli vy?


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Lucy, je to pěkné shrnutí týden! :-)
    Jinak díky za tip. Ten Inkarceron vypadá hodně zajímavě, takže už ho naháním na DK :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím, ten čas neuvěřitelně letí :D. O Inkarceronu jsem četla až u Tebe, takže se po něm poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne