MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 ledna, 2017

Shrnutí týdne #133

neděle, ledna 29, 2017 10 komentářů
A máme tady téměř konec měsíce a navíc poslední neděle... Je na řadě další shrnutí. Tento týden byl pro mě převážně knižní a to hned z několika důvodů. Snažím se pracovat na  fotkách, aby byly více tematické. Zatím nic moc extra, hledám inspiraci, kde se dá. Navíc fotím mobilem, protože foťák nevedu... Sice nejsem ten typ, co by si hodinu hrál kvůli jedné fotce... Ale snad se už zlepšuji :-)




Konec měsíce jsem uzavřela hned několika novými přírůstky. Nějaké knihy jsem si sehnala v Levné knize. Doplnění těchto sérií jsem našla v Dobrovském, kde jsem měla narozeninovou slevu. A ještě ke všemu jsem získala recenzák od Epochy. Mimo to jsem si sehnala nějaké knihy v bazaru, jedna mi už došla, na zbytek ještě čekám :-) V rámci šetření se budu snažit starší knihy shánět více přes bazar. Přece jenom každá kačka se počítá.







V rámci mojí spolupráce s Presco Group jsem dokončila recenzi na omalovánky, které mi zaslali. U obou mám už několik obrázků rozpracovaných, nějaké hotové. Bližší pohled na omalovánky najdete v tomto článku... Myslím, že jsem ale došla už k své hranici, víc omalovánek nemám šanci zvládat, takže uvažuji, že začnu omalovánky darovat nebo mám v hlavě takový malý projekt, ale zatím je ve fázi zvažování...


A to je asi tak vše. Když byl čas, mrkla jsem na něco v televizi, u čehož jsem tak akorát usínala. Seriály jsem doháněla až dnes a zkoukla i jeden film. Už připravuji článek s hodnocením filmů, protože se mi začínají shromažďovat resty. Z knížky jsem denně zvládla jen pár stránek, takže to jdu teď napravit. Snad vydržím déle než obvykle. Jediné, co k tomu řeknu, už abych měla dovolenou. Ten týden volna v kuse mi strašně chybí :-( Takže já jdu zpátky na Elementum a vám přeji hezký večer, ať už koukáte na film či čtete knihu :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Koukám, že jsi měla perný týden. Já jsem taky přičichla k omalovánkám, celkem mě lákají měsíční kroniky, které by měly vyjít tuším v únoru, tak třeba se hecnu a pořídím si je.
    Jinak jde vidět, že si dáváš s fotkama záležet :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, ty první dvě fotky jsou top, strašně se mi líbí :) Přeji příjemný nový týden, měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, snazim se zlepsovat... ale moc svetla na to foceni nemam... :-D

      Vymazat
  3. Opět pěkné shrnutí :-). Těším se na recenzi Elementum :-) Jooo a fotky máš pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny fotky jsou parádní, ale u mě je jasný top fotka číslo 2. Ta je krásná! :) A jak říká Pinky, také jsem zaregistrovala omalovánky Měsíčních kronik a jsem zvědavá, jaké budou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné shrnutí a samé krásné knihy. Mnohé z nich mám jistojistě v plánu :)
    Jinak fotky máš čím dál hezčí :3
    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne