MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

15 ledna, 2017

Shrnutí týdne #131

neděle, ledna 15, 2017 5 komentářů
Konečně mám šest pracovních dní v kuse za sebou. Zítra jeden jediný volný a pak zase šest dní. Řeknu vám, to je opravdu masakr. Naštěstí záda začaly po prášcích povolovat a už se můžu hýbat. Celkově je to lepší. Alespoň nějaká úleva...

Pokud bych se měla ohlédnout za tímto týdnem, přijde mi, že byl spíš pracovní. Většinu dní jsem odcházela do práce po deváté a vracela se v sedm, takže jsem nestíhala ani uklízet ani vařit. Ale na čtení jsem si vždycky pár minut našla. Dočetla jsem Černý led, který mě velice bavil, i když pár detailů bych viděla raději jinak. Nicméně jsem byla dostatečně spokojená.


Po delší době jsem vydala Knihomolský wishlist. Objevila jsem totiž úplně parádní tašky pro knihomoly. Naprosto a úpřímně je žeru všechny, jen ty finance za ně jsou docela veliké. Proto si je přidávám na seznam a tiše brečím, protože nevím, jestli si někdy alespoň jednu z nich pořídím :-)

Na přírůstky byl tento týden bohatší. Získala jsem první recenzák letošního roku a to Pasažérku. I když mi pár lidí psalo, že nebyli úplně spokojeni, já budu doufat, že kniha se mi bude líbit. Alespoň průměr by se z ní vyklubat mohl. Budu v to doufat. Navíc jsem si napsala o jedny omalovánky a dostala jsem ještě jedny navíc. Veliké překvapení, které mi hned vyčarovalo úsměv na tváři. Už pracuji jak na recenzi, tak na obrázcích. Sledovat to můžete na instagramu, kde budu jako obvykle vše pečlivě dokumentovat :-)





Dnes se mi podařilo konečně napsat recenzi na druhou dočtenou knihu. Včera jsem to obsolutně nestíhala, tak jsem si napsala alespoň základ recenze a nějaké ty myšlenky. A jak jsem odpoledne slíbila, donutila jsem se na to sednout a už to zpracovat na pevno. Před pár minutami jsem článek publikovala, takže si můžete recenzi na Marcelo ve skutečném světě přečíst :-)


Díky Marcelovi jsem už konečně mohla vyzkoušet svůj vánoční dárek. Dostala jsem svůj úplně první obal na knihy. Všimněte si, že mám další sovičku do sbírky :-) I když jsem na takové věci už koukala, tak nějak jsem se neměla k jejich pořízení. Ale můžu říct, že se mi to hodně líbí. Sice to nebudu používat při cestování někam, abych to neušpinila, ale dobře se s tím čte, protože mě netlačí hrana knihy do ruky, tak jak to obvykle bývá, když si ke čtení lehnu :-)


A to je pro tento týden vše. Teď mám konečně chvíli a můžu se jít podívat na druhý díl Sherlocka. Vám přeji hezký večer a zase příště ahoj :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Tak Luci, hezky si užij volno a pak v klidu přežij další šestidenní zátah! Snad Tě bude v týdnu doprovázen dobrá nálada a samé hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji. Ja se hlavne budu snazit nad vsim povznest... :-)

      Vymazat
  2. Pěkné shrnutí, obal je super, také bych potřebovala nový. A těším se na recenzi na Pasažérku, včera jsem si ji totiž objednala a také doufám, že to nebude tak bídné, jak jsem zaslechla :-(.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne