MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 prosince, 2016

Rok s knihou 2016

úterý, prosince 27, 2016 6 komentářů
I letošní rok se krásně vyvedl. S počtem knih je téměř totožný jako ten předchozí. Mám hodně koupených knih, samozřejmě s využitím akcí a velkých slev. Výher mám poněkud méně a samozřejmě recenze... Každopádně jsem ráda za každou knihu, která se ke mně dostane, takže čísla jsou velice potěšující. Ještě kdybych tímto tempem dokázala číst... :-P

Koupené





















V akci zdarma



Recenze







Výhry




Darované


Vánoce





Celkový počet nových knih: 97 papírových knih, 11 e-knih, 2 omalovánky

 

Výhry, které jsem poslala dál





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Megahustý! To asi nejlíp vystihuje můj pocit, protože vidět tolik úžasných knih v jednom článku je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěle zpracováno, to by mi trvalo hrozně dlouho něco takového vyplodit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorsi je vyrobit ty obalky, to zabere cas. Ale zase je mam pripravene, az si ty knihy prectu a pak je pouziju do recenze... :-)

      Vymazat
  3. To vyrábění obálek by mě zabilo, ale výsledek za to stojí! Jsem ráda, že byl rok 2016 pro Tebe knižně tak bohatý, ať je to letos podobné. Hrozit se nad tímhle, to je totiž vlastně radost ;) :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne